tisdag 13 april 2010

Nedräkning


Det är många som håller koll på dagarna. Både åt mig och tillsammans med mig, knappt man hinner med =)

Nu är det bara fyra dagar kvar. Eller rättare sagt tre dagar och fyra nätter. Olidligt, snällt sagt. 'Jävligt pissejobbigt' räcker inte ens för att beskriva känslan. Någon som har nån bra svordom att bjuda på?

Idag har nippelsarna gjort apont. Verkligen RIKTIGT ont. Sådär att man inte vill ha en bh för det trycker på för mycket, samtidigt som man inte vill ha på nåt annat plagg liggandes mot brösten som irriterar varje gång man rör sig. En millimeter eller så.

För en stund sen värkte det till i livmodern, högg till ordentligt. Jag fick sitta och koncentrera mig på andningen för att inte förlora förståndet. Varade bara i en 20 sekunder, men ändå...Det känns ju inte bra att det ska göra så ont på ett ställe där ett embryo ska fästa. Men jag verkar ju vara allt annat än normal så det här kanske är helt normalt om man heter Joanna?

Några synpunkter?

11 kommentarer:

 1. Brukar du få ont i nipplarna?

  SvaraRadera
 2. Näe, inte så här ont. Det tror jag inte. Det hade ju varit gottis om det här är ett symptom som inte beror på det sabla progesteronet. Vågar man hoppas? Vetifan...

  SvaraRadera
 3. Tre dagar kvar.. :)

  Ja, det vore grymt kul med en träff. Jag skrev det till Åsa igår när jag såg att hon "outat" sig, och sen tänkte jag lite på det och var tvungen att skriva ett inlägg om det för att se om någon mer skulle tycka det var kul. :)

  Heja smärtan i nipplarna, nya symptom är alltid positivt!

  SvaraRadera
 4. Hugget i magen som du beskriver, behöver inte vara av ondo. Jag har två barn och har haft så i början av båda mina graviditeter, och båda gångerna har jag tänkt att, fan, nu går det åt helvete.
  Stort lycka till!
  /Em

  SvaraRadera
 5. Jag hade fruktansvärt ont i mina bröstvårtor när jag varit gravid, håller tummar och tår här :)

  SvaraRadera
 6. Jag har fått riktiga hugg i livmodern ibland, fick så även den här sista mensen när jag fick ett lurigt svagt svagt lodrätt streck på stickan sen. Så, jag väljer att tro att jag kanske var lite gravid den gången och att du också är gravid nu!!

  SvaraRadera
 7. Hoppas verkligen på ett plus för dig! Kram

  SvaraRadera
 8. När jag äntligen plussade så hade jag så sjukt jävla ont 5 dgr innan testdagen. Trodde magen skulle sprängas, var övertygad om att det var kört och att jag hade monstermens på gång...

  Men sen tjuvtestade jag efter 2 dgr och fick et svagt plus. På testdagen var det ett starkt plus.

  Senare i V7+2 fick vi se två små hjärtan som slog !

  LYCKA TILL !

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas så att du ska lyckas denna gång. Alla symptom som är annorlunda ska nog tolkas som positiva. Det sa min man till mig vid vår andra IVF. Hade annorlunda symptom då mot första, och visst hade karln rätt;o)

  Så jag hoppas det är graviditetssymptom du har och inte Progesteronsymptom.

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Man vet ju aldrig. Det är symtom hit och dit, och man känner aldrig efter så mycket som de sista dagarna... Egentligen ingen idé att fundera över om det är symtom av en graviditet eller biverkningar av progesteronet. Men hur lätt är det?! Minsta lilla känsla och man pendlar mellan hopp och misstro. Jag önskar er lycka till den här gången! Kram!

  SvaraRadera
 11. Oj oj vad spännande! Jag är med och räknar ner åt dig och håller tummarna för ett plus såklart! Ligger lite efter dig, är på ruvardag 2 nu. Det är för fanken vår tur den här gången, plus ska vi ha!

  SvaraRadera