måndag 12 april 2010

Men när ska jag testa?!

Jag har inte lyckats hålla mig från testen tidigare gånger. Har alltid smygtestat. Fast när jag tänker efter har jag oftast smygtestat efter att det skitit sig så att säga. När jag redan vetat att det inte blir något annat än ett deprimerande ensamt streck som skrattar mig i fejset.

Om fler gör som Sussi och räknar ner till testdag tillsammans med mig så kanske tiden går lite fortare? Jag har ju tänkt att testa på testdagen, alltså lördag. Vill inte testa minus för tidigt. Låter skitfånigt, men än så länge är jag varken gravid eller inte gravid. Jag är mittemellan och där känns det betydligt bättre att vara än på den dåliga sidan av strecket. Och skulle det mot förmodan vara ett plus så kan jag lika bra vänta på det tills på lördag.

Det är vad jag har tänkt i alla fall. Skulle inte bli förvånad ifall jag blir vansinnigt sugen på att avvika från min plan. Fördömda övertalningsröster i huvudet...

9 kommentarer:

 1. Då är jag med och kör nedräkning med dig! 5 dagar kvar! :)
  Har du förresten fått något på posten av mig än? Så inte postgubben har stulit det :P

  SvaraRadera
 2. Det är inte lördag än! Inga graviditetstest på vardagar, du vet vad vi har sagt om det! ;-)

  Blir det dock för jobbigt och psykiskt påfrestande, så testa. Är det negativt har du bara testat för tidigt och får vänta tills på lördag igen för nästa test när det är dags att plussa!
  Kram, kram

  SvaraRadera
 3. Vänta vänta! Du kommer att känna på dig i vilket fall (och säkert kastas mellan hopp och förtvivlan många gånger innan dess men ändå!). Jag tror det går vägen den här gången, det är du värd!

  SvaraRadera
 4. Oh, vill ju verkligen få se ditt efterlängtadeplus nu! Men självklart räknar jag ner med dig :) 5 dagar kvar..
  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Vet ju att det är svårt, men du klarar det!

  SvaraRadera
 6. 4 dagar kvar alltså, jag hänger på i nedräknandet..

  Men du, tänk på att du faktiskt är gravid, tills motsatsen är bevisad. Så det så!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Joanna, själv gjorde jag igår en nedräkningskalender fram till min examen. 53 dagar kvar. I jämförelse är dina 5 bara som typ - en kvart, och det klarar du! Det blir lätt som en potatisplätt! :D
  5 dagar kvar bara!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag är med o räknar ner! Men då får du lova att inte fuska;) /Elin

  SvaraRadera
 9. Så spännande! 4dagar kvar och jag håller tummar och tår!

  SvaraRadera