måndag 19 april 2010

Jag skulle ju...

...testa igen imorse. Behöver få se att plusset blir starkare. Men tji fick jag för testen var slut där hemma. Det var någon som kommenterade igår på bloggen och som var imponerad av att jag inte använt så många tester. Hahahaha, som jag gapskrattade. Torsdag, fredag och lördag blev det sammanlagt 7 tester! Nån som kan slå det?

Så det blev inget test imorse. Jag har dock redan varit iväg en sväng på apoteket och köpt ett gäng. Vad tror ni, de här borde väl räcka i ett par dagar?

Kanske väntar jag tills imorgon bitti så jag kan testa på det där bästaste morgonurinet. Eller så håller jag mig 4 timmar idag och testar sen. Är redan uppe i 1 timme och 55 minuter, så det ska väl inte vara så jäkla svårt.

Det fortsätter att mola i livmodertrakten, fast inte sådär huggande som det gjort den senaste veckan. Bra eller kass? Och bopparna ömmar de med, det tror jag är bra. Progesteronet ska jag fortsätta med till nu på lördag. Minst! Får se vad de säger på kliniken när jag ringer i eftermiddag. Hur länge fortsatte ni andra med vaggisarna? Vågade ni sluta med dem?

Och så måste jag få till ett tidigt VUL, annars kommer jag att klättra på väggarna.

Jag slutar aldrig förundras över att jag numera kan konstatera att jag är gravid. Jag är verkligen det. Ofattbart.

14 kommentarer:

 1. Jag fortsatte med vaggisarna i flera veckor efter positivt test. Sen fick jag UL i v.8. Tycker du ska fortsätta med vaggisar längre om du får.
  Hoppas det är två!

  SvaraRadera
 2. STORT grattis!! Visst är det en häftig känsla:-)
  När jag blev gravid med twinsen så tog jag vaggisarna fram t.o.m v 12 och på min klinik är det standard att göra ett tidigt vul i ca v.8-9.
  Man får även kub gratis trots att man är under 35.
  Lycka till nu! Visst fick du även 2 tillbaka? Kanske blir twins för dig med:-)

  SvaraRadera
 3. ...och alldeles fantastiskt!!!

  SvaraRadera
 4. Ja, shit vad det måste kännas overkligt! På ett underbart sätt då såklart;)
  Jag skulle testat igår, men fegade ur...Vågar inte se ett minus till, får väl se om jag kan tuffa till mig lite i eftermiddag (efter att ha hållt mig i 4 timmar ;))! Just nu lever jag på din lycka! Kram Elin

  SvaraRadera
 5. Jag tog vaggisar länge. Vågade inte sluta då jag hade haft 3 missfall på raken i v.7. Kändes bättre att fortsätta och då tyckte läkaren att det var helt ok. Så efter ett VUL i v.8 och ett i V.10 vågade jag sluta.

  SvaraRadera
 6. Förra graviditeten(som tyvärr slutade i MA)så gjorde jag 10 gravtest...Jag började testa supertidigt typ RD7(efter ostim FET)sen trodde jag inte på de + som jag fick.. Jag tog vaggisar så länge som kliniken sa men det är rätt läskigt att sluta med dem.
  MVH/Karolina

  SvaraRadera
 7. Jag slutade med vagiatorerna så snart jag testat positivt, fick bara för 14 dgr. Jag är nu i v 32! Tyckte det var skönt att sluta med äcklet och kunna ha sex igen:)

  SvaraRadera
 8. Grattis så mycket, är så glad för din skull att ni ÄNTLIGEN fick ett +.

  Jag känner igen antalet gravidtest...man har så svårt att tro de att de verkligen är sant. Kan rekommendera veckokontrolltesten...har genomgått några sådana oxå =)

  Har sagt till min man att jag följer en blogg och nu har han oxå läst din, han blev så rörd när du skrev hur du berättade det för din A. Själv rusade jag in på hans lunch och hoppade i famnen med min sticka i handen. Kom på efteråt att de andra på restaurangen kanske inte ville se min sticka :o men de bjöd ja på

  massor av grattiskramar
  Sussi

  SvaraRadera
 9. Slutade med vaggisarna några dagar innan vårt plus för jag var så säker jag kunde bli på ett minus. Tji fick jag :-) tack och lov... Dock gick det fint ändå (gravid i v. 23!!) STORT grattis till denna fantastiska nyhet också, är väldigt imponerad över din/er ork att göra så många försök. Lovely! /Mikaela

  SvaraRadera
 10. Det händer en massa spännande saker med ens kropp då man är gravid! Läs mer här: http://lista.se/listor/10-ckliga-gravidsymptom-1102/

  SvaraRadera
 11. Halloj och GRATTIS! Jag fick min bebis för några månader sen, efter 4 1/2 IVF-försök (5 plock och 4 insättningar). Tyckte det var apläskigt att sluta med vagitorierna, men läkaren sa att den mängd Progesteron som de avger är som en fjärt i rymden jämfört med det som bildas när man är gravid, så de gör typ varken till eller från då längre, vad jag förstår. Kram!

  SvaraRadera
 12. Men lilla gumman.
  Pluset blir inte svagare om du är "mindre gravid". Ett plus är ett plus.
  Även om det är ett svagt plus är du gravid.
  Så skona dig från mer tester.
  Det gör bara att du blir mer orolig.

  LYCKA TILL MED ALLT!

  SvaraRadera
 13. Jodå, jag har nog tagit fler. Började efter en vecka, testade dag efter dag. Testar fortf ibland bara för att se att det sitter kvar eller att jag inte drömt. Två vul har jag hunnit med också, fast jag bara är i v8.. Hua, stackare, jag kan den kännslan, när pluset liksom rinner av från testet igen.. Håller "muttan" (för att citera en annan bloggare) för att det ska bära hela vägen för dig!

  SvaraRadera