torsdag 1 april 2010

Nu är det exakt 2 timmar före

Känns som om de borde ha ringt ifall allt är bajs, men det har de inte gjort och därför blir det definitivt ET idag. Och kanske DET! =)

Jag åt en HEL macka igår kväll och var fortfarande mätt imorse. Viktnedgång, i all ära, men det är inte najs att bli proppmätt av minsta lilla. Och riktigt tråkigt att inte få vara sugen på något. Den här påsken kommer att bli tung känner jag. Maten kommer jag inte vilja äta, alkoholen kommer jag inte få lov att dricka och sällskapet kommer jag få kämpa satan med att trivas omkring. Gravid svägerska och så ni vet.

Jag gillar ju henne, och hon är inte alls svår att umgås med så det löser sig säkert till slut. Men det här blir första gången vi ses sen hon ringde mig i Thailand så lite tufft räknar jag med att det blir. Speciellt när hela släkten är samlad och det ska mysas och pratas en massa om första barnbarnet, gravidsymptom och barnvagnar.

Får träna på andningsövningarna herr akupunktör tipsade mig om. För den här ivf:en SKA jag vara lugn. Och pyret(-na) ska minsann få se att min mage är så jäkla gosig och harmonisk att de inte skulle drömma om att fly därifrån fortare än kvickt.

6 kommentarer:

 1. Vill bara önska dig all lycka till idag, vore fantastiskt om du får två ägg tillbaka!

  Förstår hur du känner inför påsken, tänk bara på att göra det som känns rätt för dig själv och sätt dig själv främst. Många stora lycka till idag, kram

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att allt går bra för dig idag!

  SvaraRadera
 3. Lycka till idag vännen! Jag håller såklart tummarna fortsatt!

  Ha en skön påsk nu och försök slappna av, gravid svägerska till trots!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag håller mina tummar för dig idag!
  Du är nog redan nu på kliniken :-)

  Glad påsk till dig med, hoppas att det ska gå bra att umgås med din svägerska.

  SvaraRadera
 5. Jag håller tummarna stenhårt för ett DET!!! Vad härligt att det gått så bra så här långt och nytt rekord på ÄP också, underbart! Tråkigt att du varit så sjuk men det låter ju som att du är på bättringsvägen, krya på dig, kram!

  SvaraRadera
 6. Tummarna hålls. Hoppas det är er tur nu! Glad påsk önskar jag också. :-)

  SvaraRadera