torsdag 15 april 2010

Två dagar och två nätter

innan jag ska testa. Jag håller på att gå sönder av nyfikenhet. Om mensen kommer, så gör den det alltid på morgonen/förmiddagen hos mig. Och än så länge har den inte gett sig till känna. Efter lunch borde väl dagen vara safe...

Har möten på jobbet mellan 9:30 idag och 16:00. Jobbigt, det har varit så varje dag hela veckan. Möten, möten, möten. Men samtidigt är det skönt att jag får tillfälle att koppla bort från ivf:n en smula.

Det var förresten 'I love you Philip Morris' jag såg på bio igår. Riktigt bra och rolig, gå och se den! Det var dessutom med gravida vännen jag var där och det gick hur bra som helst att träffas. =)

14 kommentarer:

 1. Är i samma situation som du, går på nålar. Hoppas för oss båda :-)

  SvaraRadera
 2. Jippi!!! Ännu inget o det gillar vi starkt!!! Håller mina tummar o tår för er, dom börjar bli blåa o det är väldigt svårt skriva detta inlägg...
  Kram FiA

  SvaraRadera
 3. Jag är så nyfiken att jag går in här flera gånger per dag för att se om du har testat! Tycker också det känns långt till lördag, hur långt ska inte du då tycka att det känns!!?! Hoppas du får en fin torsdag:)

  SvaraRadera
 4. Linda: Fick en kommentar av dig och tackar så mycket för dina tummar =)

  Hoppas du inte tar illa upp men jag ville inte riktigt publicera din kommentar pga spoilern du skrev om filmen. Jag vill att alla som läser min blogg fortfarande ska ha chansen att gå och se filmen utan att stora delar av storyn avslöjats i förväg.

  Men du får gärna skriva ett nytt inlägg så publicerar jag det omedelbums =)

  SvaraRadera
 5. Fan också. Dumma blogger. Jag råkade rejecta någon annans kommentar bara för det. FÖRLÅT!!!! Hann inte ens läsa vems den var. Vem du än är, kommentera igen så lovar jag att vara snäll den här gången! :)

  SvaraRadera
 6. Bra, den där mensen kan fortsätta hålla sig undan minsann! :D

  SvaraRadera
 7. Det var kanske jag. Jag vill bara peppa och säga att jag håller tummarna och att jag gillar ditt skrivsätt. Har aldrig genomgått ivf, men har fått plus två gånger som resulterat i mina döttrar. Spänningen stiger. Kram ABu

  SvaraRadera
 8. Ändå skönt att ha möten som gör att du har tankarna lite på annat håll för en stund! Jag håller fortfarande tummarna o räknar ner:) Kram Elin

  SvaraRadera
 9. Du, det där med att gå på bio är faktiskt en toppen idé! Det håller verkligen borta tankarna. Mycket mer än att sitta hemma och kolla på tv, en biofilm koncentrerar man sig liksom mer på. Så, satsa på att springa mer på bio nu =)

  SvaraRadera
 10. Vad spännade! Hoppas hoppas hoppas för att det skall gå hela vägen denna gång =)

  SvaraRadera
 11. Det ska gå vägen den här gången, heja heja!

  SvaraRadera