söndag 24 januari 2010

Träningsstreak...

...för en träningsfreak. För jag gick och simmade idag. Hade ju det som ett extramål för den här veckan. Visst, man kunde tycka att jag kunde kvitta afrodansen igår mot en simtur men nu hade jag bestämt mig. Det var lite lagom tufft att simma längd efter längd med träningsvärk i minst varenda muskel i kroppen. Och så blev det premiär för mitt nylaminerade kort i det lokala badhuset som inte är jättenajs men det duger. Ska nog prova en sån där öpppettid då bara vuxna får vara där...kommer bergis vara fullt med gaggigaa gamlingar. Det är det eller skrikiga barn man får välja på.

Nu ska jag ta oskulden på mitt badkar i mitt alldeles nypiffade badrum/tvättstuga. =)
Sen blir det spruta..or...

5 kommentarer:

 1. Simma är himla skönt! Jag brukade gå på vuxentiderna förut men till slut gav jag upp för det var bara gamlingar som simmade superlångsamt och dessutom i bredd. Hoppas att de har mer hyfs där du går! :)
  Kram
  Erika

  SvaraRadera
 2. Jisses, tack för att du ger mig dåligt samvete! Måste jag ju också på det där och röra på mig igen...
  ;-)

  SvaraRadera
 3. Oh, så fort tiden går, snart är det ju dags för äggplock ju.......

  Nypiffat badrum.....du måste visa biler!!!!
  kramis Lila

  SvaraRadera
 4. Duktigt att träna idag igen. Gillar också att simma, brukar dock undvika att gå dit på helgen då det brukar var såå fullt. Försöker att gå tidigare från jobbet nån gång i veckan istället.

  SvaraRadera
 5. Du har i alla fall inte en knarkararm att försöka dölja hihihi.
  Simma tror jag är bra även om man håller på med behandling (kanske inte precis efter plock eller återläggning förstås men annars).

  Inte så hård belastning för kroppen men ändå nyttigt. Men vad vet väl jag, bara nåt jag tror så ta det inte för en sanning!

  Angående det här med två ägg så ska du inte vara nervös för det. Det kommer bli massa ägg hoppas jag på och två tillbaka. Jag tror inte att två tillbaka kan skada utan ger istället två chanser. Hur kan det vara fel?
  Kram o lycka till!
  Fru H

  SvaraRadera