måndag 4 januari 2010

Spraydag 6, IVF4

Jepp, ivf4 är redan igång på fullt allvar. Det här med spray är helt nytt för mig. Jag ska lägga in mina tankar, biverkningar och frågor för varje dag, precis som jag brukar, men eftersom jag ligger 5 dagar back på även detta så lägger jag in de föregående dagarna retroaktivt. Så är ni nyfikna är det bara att gå tillbaka bland inläggen så kommer de tidigare dagarna att poppa upp. Fast inte idag för jag har inte hunnit än :)

- Snuvig hela dagen
- Näsan väldigt öm och värker nästan hela tiden
- Huvudvärk
- Mensvärk som tilltar mer för varje timme som går. Var det inte meningen att mens och sånt skulle försvinna med sprayet? Tycker det känns som att jag har mer mensvärk än vanligt.

8 kommentarer:

 1. Jag håller tummar och tår för fjärde gången gilt! =)

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Håller alla mina tummar för dig. Jag är i liknande situation som du och har genomgått 2 ivf med spray och om inte jag har fel så burkar man väl få en "spraymens" runt en vecka efter spraystarten om du startade på dag 21?

  Lycka till nu!

  SvaraRadera
 3. Åh - hoppas verkligen det är 4:e gången gillt!

  SvaraRadera
 4. Vad heter sprayen du använder? Jag är inne på min 3:e dag med sprayen Suprecur och än så länge har jag inte haft några biverkningar. bara lite yrsel.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Suprecur är den jag använder också.

  Hmmm, det kanske är förkylningssymptom jag har. Fast när jag är förkyld brukar jag känna mig sjuk. Nu känner jag mig inte så sjuk dock.

  Sen antar jag att vi alla reagerar väldigt olika på de här hormonerna. Jag blir till exempel inte dålig alls av sprutorna inför ett ÄP.

  Hoppas allt går bra för dig! Är det ditt första ivf-försök?

  SvaraRadera
 6. Det är vår första ivf så jag har ingen aning vad som egentligen väntar, men man är ju påläst genom Familjeliv och bloggar och räknar med det värsta!
  /Kenai

  SvaraRadera
 7. Hoppas det ska gå finfint för dig med sprayen! Och nu börjar jag genast hålla tummarna för hela processen och det önskade och efterlängtade resultatet!!!!!! Kram!

  SvaraRadera