torsdag 14 januari 2010

Akupunktur

är inget för mig. Det har jag nu konstaterat. Visst, det var trevligare miljö på stället igår. Och jag slapp frysa för jag fick en stor värmelampa över mig som värmde gott. Och det var ganska mysigt att höra folk som tränade i styrketräningssalen i rummet bredvid. Men det var inte jätteskönt. Gjorde inte lika ont, hon kom inte in och skruvade på nålarna var tionde minut, men, och här kommer ett STORT MEN.

Jag fick fruktansvärt ont i huvudet. JÄTTEONT verkligen. Och nä, det berodde inte på nålarna i händer och fötter utan på nålen som hon tjoffade in i huvudet på mig. Rätt in under huden på toppen av huvudet. AJ SOM FAN! Jag låg och försökte vänja mig i ett par minuter men sen stod jag inte ut längre. Så hon fick ta ut nålen och sen hade jag ont i huvudet hela kvällen mer eller mindre. Känner av det idag fortfarande. Hoppas det går över. Riktigt jäkla obehaglig känsla kan jag meddela, och jag går aldrig på akupunktur igen. I helvete heller! Det kan ju inte vara min enda utväg för att bli gravid, eller?
- "Går du inte på akupunktur så blir du aldrig mamma"

Tror ni det är så? Eller måste jag tvinga mig igenom det? Poängen är väl att man ska få balans i kroppen och kunna slappna av. Det är inte riktigt den påverkan skiten har på mig. Jag tar hellre ett bad. Mycket hellre ett bad i vår fula tvättstuga i källaren som är ouppvärmd och med ett badkar som ser ut som fan. Hellre det.

5 kommentarer:

 1. Du ska absolut inte gå på akupunktur om du känner så där. Det hjälper inte dig att plåga dig själv. Lita på vad din kropp säger. Nu har du gett det 2 chanser det här var inte din grej. Kanske finns nåt annat du kan prova om du är sugen på det?!

  SvaraRadera
 2. Mår du inte bra av det, så ska du inte fortsätta. Du har ju gett det en chans, t o m två.
  Har du testat zonterapi?

  SvaraRadera
 3. Miss S: Jag frågade faktiskt om zonterapi hos akupunktören igår men hon sa bara "Du ska ha nålar". :) Jag vill ju inte gå tillbaka till henne nu och tvivlar på att det finns nån som sysslar med zonterapi häromkring.

  Tror jag gör bäst i att försöka balansera min kropp själv så gott det går genom att träna mer, äta rätt, ta långa bad och ligga på min spikmatta.

  SvaraRadera
 4. Det kanske inte var din grej men nu har du prövat i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Jag tror jag skall pröva akupunktur inför nästa IVF-försök (om/när det nu blir). Jag har tidigare positiva erfarenheter från aktupunktur. Tråkigt att det blev som det blev för dig. Men oavsett om man går på akupunktur eller ej inför IVF-försök så kan det ju omöjligt ha en avgörande effekt på utgången.

  Det går alldeles utmärkt för dig utan akupunktur, det är jag övertygad om. Lycka till!

  Kix

  SvaraRadera