onsdag 27 januari 2010

Det blev inga köttbullar idag

för stormen har slagit till i Skåne. Och därför vågade inte våra gäster sig ut för att komma på middag hos oss. Vi blev så sunkiga och orkeslösa på grund av detta att vi bestämde oss för att beställa pizza istället. Vi provade en ny pizzeria idag och den blev favoriten hittills. De två gångerna vi beställt pizza här innan sen vi flyttade hit har varit löjliga. Båda gångerna har vi fått fel pizzor!!! Däremot har den ena pizzerian visat att kunden alltid har rätt genom att köra ut två helt nya pizzor och låtit oss behålla de pizzorna som vi inte ville ha =) Den andra pizzerian däremot, vägrade att ge oss två nya pizzor (det var bara min som blev fel) men vem fan vill äta pizza själv?

Nä, fy fan, jag har mycket otalt med många pizzerior. Jag rev upp pizzalistan direkt från snålstället. Och sen finns det en pizzeria i Lund som jag aldrig tänker handla på igen sen de vägrade mig en barnpizza för att jag inte var under 12 (jag ville inte ha en stor, var inte så hungrig). Sen ville de jävlarna ta betalt för en liten tallrik pizzasallad som jag hade ätit, som jag trodde var gratis, eller som de i alla fall bjöd på som kompensation för sin korkade regel om barnpizzorna. Pisseställe...

1 kommentar:

  1. Vi hade latdag igår. Eller det var mer stress. Så det blev pizza, fast jag ska ju då alltid vara så himla duktig så jag tog sallad. Men smakade en pizzaslice :)
    Idag blev det lax - supergott!

    SvaraRadera