fredag 15 januari 2010

Vår lite finare tvättstuga

ser ut så här nu:
Själva tvättstugedelen är bakom duschdraperiet =)

Måste bara lägga in det gräsliga fotot igen, på hur tvättstugan såg ut innan:Jag tänkte ta ett foto så fort jag hem från jobbet innan idag men fick helt plötsligt för mig att måla badkarsplåten vit. Avskyr den där blå färgen som inte matchar med något alls. Så nu har jag precis målat på andra strykningen och möblerat tillbaka allt mitt piff. Det duger. Så länge i alla fall. Så säger vi om allt i huset just nu. Att det bara är "så länge"... =)

11 kommentarer:

 1. Vilken smart idé att måla om plåten på badkarskanten. Blev riktigt bra!
  Vilken skillnad det är i eran tvättstuga/badrum nu jämnfört när ni köpte huset.

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev och vilken skillnad jämfört med den gamla tvättstugan.

  SvaraRadera
 3. Mycket mycket finare blev det :)

  SvaraRadera
 4. Vilken skillnad! Ofta behövs det ju inte så himla mycket, och vad bra det blev att måla om plåten på badkaret.

  SvaraRadera
 5. Verkligen bra initiativ att måla badkaret vitt. Betydligt snyggare! Klar förbättring!

  SvaraRadera
 6. Nice, riktigt nice. Man måste trivas i badrummet för att kunna vara där. Så funkar i alla fall jag... Du gav mig just en idé med ditt målande. Jag hatar färgen på vår säng, men älskar själva sängen. Det blir målning av den. Jag bestämde mig just precis nu att så får det bli. Tack för inspiration när det gäller både ivf karusellen och annat i livet.... Kram fru H

  SvaraRadera
 7. Oj vad fint det blev. Vilken skillnad :-)

  SvaraRadera
 8. =) Hihi, tack ska ni ha tjejer! Måste säga att jag är rejält nöjd själv. Det finns vissa saker som jag inte riktigt kan göra något åt förrän vi helrenoverar skiten så det känns som att jag får nöja mig med hur det ser ut just nu.

  Hade egentligen velat måla både golvet och väggarna tillsvidare men eftersom det är en källare så ska man passa sig för att stänga inne fukten i väggar och golv och bara använda material som andas. Vanlig badrumsfärg andas inte tyvärr...

  SvaraRadera
 9. Fru H: Kul att jag kan bidra med lite inspiration =) Det trodde jag aldrig! Hoppas på att få se en bild av sängen sen!

  SvaraRadera
 10. Mycket fint måste jag säga! :) Ett badrum att trivas i, där kan du ligga och njuta i ett skumbad med lite avkopplande tidningar! :)

  SvaraRadera