söndag 17 januari 2010

Spraydag 19, IVF4

Huvudvärk igen! Denna jävla huvudvärk! Upp och ner som en satans bergochdalbana.

Var på söndagsmiddag hos svärföräldrarna, hade lite huvudvärk när vi åkte dit, men jag tänkte i all min dumhet att den kanske skulle gå över. Det gjorde den inte. Istället blev den starkare och starkare och efter maten kände jag mig så svag och trött att jag inte riktigt vågade röra på mig i fåtöljen där jag satt.

Tog två panodil och sen åkte vi hem. Började må bättre igen, tack vare panodilen vågar jag påstå, och sen satt jag och surfade Thailandsresor resten av kvällen. Måste beställa snart så jag kan sluta att leta. Det är vansinnigt tröttsamt...

5 kommentarer:

 1. Jobbigt med huvudvärk. Hoppas det känns bättre idag.

  SvaraRadera
 2. Usch, vad tråkigt att du har såna besvär med huvudvärk. Tur det finns värktabletter att ta till när det blir för mycket. Hur länge till ska du spraya? Det har du så klart nämnt i tidigare inlägg, så jag ber om ursäkt att jag missat...

  SvaraRadera
 3. Jag har ju aldrig sprayat förr så jag vet faktiskt inte. Men visst sprayar man parallellt med sprutan nästan ända fram tills man tar ÄL-sprutan? Jag ska på läkarbesök imorgon och då hoppas jag att han säger att jag kan börja ta min spruta samma kväll. Då betyder det att jag bara behöver spraya i ca två veckor till.
  Ni får träna er på att hålla tummarna för att jag ska börja ta mina sprutor mycket snart så att tummarna är vältränade till när det är dags att hoppas på plusset =)

  SvaraRadera
 4. När du börjar med sprutorna får du minska ner sprayningen till att bara spraya i ena näsborren istället för båda.
  Efter några dagar med sprutor så brukar huvudvärken och den andra symtomerna från sprayet försvinna.
  Hoppas på att du får börja spraya idag!

  SvaraRadera