måndag 11 januari 2010

Hoppet går uppåt, vikten går neråt

Började med mitt 'nya liv' i måndags förra veckan och det har gått riktigt bra tycker jag. Stegräknaren har inte direkt varit uppe i 10.000 steg om dagen som var ett måste förra våren, men jag är på rätt väg. Har snittat runt ca 6000 steg/dag i alla fall. Annan träning har jag inte kommit igång med, det får bli den här veckans fokus. Sen har jag varit duktig och inte ätit bulle till frukost varje dag utan varierat mig med havrefras, müsli och gröt.

Varje dag skriver jag upp vad jag ätit på viktklubb.se så jag håller koll på kalorierna. Helgen höll jag inte riktigt min kaloribudget (flera flaskor vin är nämligen INTE ok enligt viktklubb) men hela veckans ansträngningar resulterade ändå i -1kg! =) Jag är helnöjd. Hoppas det fortsätter på det här spåret nu ett tag framöver.

Hade velat simma idag men jag måste leta upp nåt vettigt foto på vilket man ser att jag är jag och det ligger i nån kasse nånstans, om det ens existerar. Tills dess får mitt simkort ligga och vänta på mig på badhuset, för först när jag kommer in med ett foto blir det laminerat och brukbart.

Min plan är i alla fall att gå ner 4 kg på 4 veckor. Kan låta lite mycket men jag behöver kicka igång mig annars förlorar jag motivationen på direkten.


9 kommentarer:

 1. Det går åt rätt håll! :)

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du e!
  Vi sätter förresten inte igång förrän om en månad, uttryckte mig nog lite vagt. Men fjärde försöket för oss också då och det måste vara det magiska!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men wow, vikten går ju alldeles precis i rätt riktning. Hoppas verkligen att trenden håller i sig och att sund mat och träning ger resultat.

  Ang. vårt besök igår så känns det verkligen bra, allra bäst är det att ha någon som verkligen kan sätta sig in i känslorna och förstår dem. Jag kan inte annat göra än att tro på framtiden och hoppas!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hihihi, vad seriös du är. Mäkta imponerad! :) Kul att lägga energin på något annat än barnaskaffande... : )Även om du är mitt uppe i det.

  Kram

  SvaraRadera
 5. det låter ju härligt o. mycket motiverande... speciellt när man märker en nedgång på vågen... jag har min start dag idag så jag hoppas på lika fina resultat om en vecka...

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat! Strongt att gå ut så starkt. Själv har jag satt målet om att ha minskat sex kilo till i slutet av april :-)

  SvaraRadera
 7. Camilla http://millansmemoarer.blogg.se11 januari 2010 21:27

  Vad du är duktig! Heja, kämpa på! Själv måste jag försöka sluta med att äta mackor varje kväll..inte bra om man vill tappa lite..suck..

  SvaraRadera
 8. OJ, vilken respons! =) Vad gulliga ni är, tack ska ni ha. Shit vad peppad jag blev nu! Jag ska verkligen kämpa för att fortsätta på det här spåret.

  Anonym: Håller tummarna för att det ska börja lika bra för dig! :)

  Pi: Det kommer du att fixa galant!

  Camilla: Jag blev vansinnigt sugen på mackor igår kväll men tänkte på det du skrev och lät faktiskt bli. Tog ett äpple istället!

  SvaraRadera