tisdag 12 januari 2010

4-veckors utmaning

Och då menar jag inte min personliga utmaning om att gå ner 4 kilo på 4 veckor.

Jag och min goda vän T har ingått en pakt. Hon sätter upp ett mål för sig och jag sätter upp ett mål för mig och om vi båda ser till att lyckas när 4 veckor har gått så belönar vi oss själva med en lång shoppingtur på stan och middag ute. På det här sättet är det inte bara min belöning som står på spel utan även T's. Om jag fuskar så förstör jag för henne också och med det i bakhuvudet är det nog lättare att vara fokuserad på målet.

T ska i alla fall träna 3 gånger i veckan. Jag vill inte träna så mycket just nu eftersom jag vet att vi om ca 3 veckor kommer att ha ÄP och ET inplanerat och då kommer jag ändå inte kunna träna. Om jag bara tränar lite grann just nu kommer jag inte bli besviken sen när jag måste ta ett uppehåll.

Istället så blev mitt mål att äta fisk till middag två gånger i veckan. (Och då kan jag avslöja att jag ALDRIG lagar fisk annars). Jag började starkt redan igår och lagade lax till middag som jag dessutom kommer att äta till lunch idag. Nästa fisktillfälle blir på torsdag.


4 kommentarer:

 1. Vad smart att sporra varandra! Hoppas ni lyckas :)

  SvaraRadera
 2. Vilken smart idé! En sån vän borde man ha!

  SvaraRadera
 3. Vad bra att göra något sådant tillsammans. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Jag hoppas det blir shopping o middag för er om 4 veckor!

  SvaraRadera