tisdag 26 januari 2010

Spraydag 28, Sprutdag 8, IVF4

Det blev en stressig sprutkväll. Var ju på bio och såg Snabba Cash (sjukt bra film för övrigt) och filmen varade från 21:20-23:30. Alternativen var därför att ta sprutorna på restaurangdasset innan eller hemma sen. Men efter att ha provat på pissesprutorna två gånger redan var jag inte sugen på att barrikadera restaurangdasset och sitta och fippla med otaliga sprutdelar på toalocket. Så det fick bli hemma efter filmen istället och jag så gott som rusade till bilen efter bion och bara ropade tack för ikväll till de andra. Inga filmdiskussioner, inget chit-chat.

Sprutorna gick bäst idag hittills, trots att jag fick sticka mig två gånger med Luveris. Första sticket kändes helt fel efter några millimeter så jag provade på ett annat ställe istället. Bara en sprutparad kvar innan återbesök. Det känns i alla fall som att jag har många ägg i kroppen. Och det syns på vågen också!!! För imorse vägde jag ganska så mycket mer än igår morse.

9 kommentarer:

 1. Hoppas det kryllar av ägg!

  SvaraRadera
 2. Jag håller mina tummar att du har en massa ägg nu. Man brukar ju känna när det händer saker i kroppen och även vågen brukar visa rätt.

  Jag är också sugen på att gå och se Snabba cash.

  SvaraRadera
 3. Malla: Krylla är precis vad det borde göra i mina äggstockar just nu. Vi får väl se om jag bara får se några stackars köttbullar på skärmen imorgon eller om det blir en hel köttbullehord som kommer mot mig =)

  Sara: Gå och se filmen! Den var tidvis hemsk och deprimerande men mycket mycket bra!!!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att vara så nära slutet av behandligen nu. Jag vill sätta igång igen. Men går här och väntar på att mensen ska komma igång.... Kommer nog få vänta en 2-3veckor....

  Jag håller tummarna så hårt för dig!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad trassligt det verkar med dom sprutorna, Gonal-f låter ju som rena drömmen jämförelsevis. :)

  Matsedeln har gått bra so far, har dock fått kasta om en del. Byte plats på torsken och kroppkakorna, så imorgon kommer eldprovet.;)

  Hur går det själv?

  Vilket badhus tränar du i förresten? Min syster bor ju som du vet i lund och hon brukar simma ett par dagar i veckan..

  Kramili kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas nu du är riktigt "eggad" inför imorrn! ;-)

  SvaraRadera
 7. Kolla in mitt senaste inlägg: Du har fått en award! Tack för en bra blogg, keep up the good work! =)

  SvaraRadera
 8. Härligt att höra att det verkar vara många ägg. Alltid en bra början. Ju fler det finns att ta av desto bättre chanser!
  Min klinik har alltid sagt att jag ska vara liiiite kissnödig innan återsättning då den liiiiite större urinblåsan (för den växer ju när man är nödig) gör att det blir lättare att komma åt och lägga tillbaka ägget rätt. Trodde att det gällde alla så jag blev så förvånad när du inte visste om det. Är det bara jag som har det så?

  SvaraRadera
 9. Tack för ditt stöd Plusresan!

  Jag blir glad av att läsa när du skriver.

  Kram Kix

  SvaraRadera