lördag 23 januari 2010

Spraydag 25, Sprutdag 5, IVF4

Ikväll blev jag osäker på vilken sida jag skulle spruta på. På vänster sida har jag ett fett blåmärke och där har jag inte sprutat sen jag tillverkade det lite fint. Då måste det ju vara dags ikväll. Men sen kändes det som att jag kanske missat att ta på vänster sida igår för det var väl längre än två dagar sen det där blåmärket föddes.

Hjärnan går tamejfan på helvarv hela tiden. Inte ens när det borde vara lugn och ro i skallen är det så. Det känns som att jag saboterar lite för mig själv, varför kan jag inte bara slappna av? Måste jag vara så hysterisk?

Är det för magens skull eller hormonernas som man ska byta sida varje kväll? Nån som vet?

Symptom: Växande äggblåsor, det känns! Märks inte så mycket än dock...visuellt alltså.

6 kommentarer:

 1. Hej
  Är en ganska ny besökare på din blogg. Såg att du är på sprutdag 5, jag är på dag 7.. IVF nr 3 för min del. Håller tummarna för oss båda att det ska gå vägen den här gången!

  SvaraRadera
 2. Hej hej Anonym! =)

  Då håller jag tummarna tillbaka!
  Välkommen till bloggen!

  SvaraRadera
 3. Hej, har följt din blogg ett tag. Har varit i samma situation som dej, genomgick en IVF i nov med nässpray och sen sprutor. Vi hade sån otroligt tur att vi lyckades första gången.

  Du sticker på olika sidor för att magen inte ska bli så sönderstucken, jag hade dock problem att sticka på vä.sidan så jag körde hö. hela tiden.

  Håller tummarna för dej, blev så ledsen då ni misslyckades förra gången men nu tror ja att de lyckas!!

  kram Sussi

  SvaraRadera
 4. Sussi: Tack för att du delar med dig. Nu känns det mycket lugnare =) Och stort grattis till att ni lyckades! Så härligt =)

  Tack för tummarna, vet inte hur många par tummar man måste komma upp i för att det ska funka...

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är magen som ska skonas, för hormonerna spelar det ingen roll på vilken sida du sticker. Håller tummarna och önskar dig lugn! KRAM!

  SvaraRadera
 6. Jag har aldrig fått några restriktioner om att jag ska variera sida... Men har gjort det ändå, för jag tyckte själv det kändes bäst. Men jag tror alltså inte det spelar någon som helst roll för behandlingens skull.
  Kram

  SvaraRadera