söndag 3 januari 2010

Nytt år - nya tag?

Jag ska göra mitt bästa i alla fall! Jag var ingen stor fan av 2008 och 2009 går under namnet 'pisseåret' numera. Men kanske vänder det? Kanske kommer 2010 att bli ett underbart år? Det återstår att se, men jag har ju hela året på mig att göra något åt saken. Och jag ska tamejfan kämpa röven av mig! Det har jag bestämt!

Det har varit tyst från mig ett tag nu, behövde ta igen mig lite, bara vara ledig, komma på en massa bra saker med mitt liv, elda i brasan, gå upp några julkilon och packa upp resten av flyttkartongerna. Tror jag prickat in allt på hela listan faktiskt.

Jag ska stoppa in några inlägg på bloggen lite retroaktivt imorgon (ja, på jobbet, för jag har ändå inget att göra) med uppdateringar över vad som hänt under julledigheten. Det ska bli skönt att få en liten översikt själv faktiskt för dagarna bara flyter in i varandra och det känns som att jag inte fått nåt vettigt gjort alls. Kanske är det meningen att man inte ska göra något vettigt när man är LEDIG men sånt fattar inte jag. Jag ska göra, göra GÖRA en massa hela tiden. Så nu blir det upp till bevis.

Välkomna tillbaka!!

4 kommentarer:

 1. Ledig är ju ledig så!

  Kul att du är tillbaka! Jag började spraya på dag 21, du då?

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Det låter som dina 2 senaste år har varit som våra. Men nu har jag bestämt att 2010 ska bli det bästa året av alla!

  Roligt att du är tillbaka förresten, har saknat dina inlägg.

  Jag har gjort om på min blogg idag och då skrev jag dit ett ordspråk som en tjej som går på samma klinik hade sett i en tidning där: "Varje litet steg tar mig närmare målet" tycker att det var så himla bra skrivet, så jag håller mig vid det nu.

  Många kramar

  SvaraRadera
 3. Tack! jag har undrat vart du tog vägen :)

  SvaraRadera
 4. Kul att du är tillbaka. Hoppas du får en bra dag på jobbet.

  SvaraRadera