onsdag 6 januari 2010

Spraydag 8, IVF4

Vaknade tidigt, tidigt på morgonen. Klockan var nog 4-5. Hade redan vridit på mig ett tag och nu stod jag inte ut längre!!! Sängen var dyngsur. Sådär som om man hällt ut en halv spann vatten i den. Täcket var blött, kudden var blöt och tröjan och trosorna, OCKSÅ BLÖTA! Jag bytte om, tog med mig täcke och kudde och knallade ner till vardagsrummet där jag vände på täcket och kudden och somnade om i soffan.

Gästsängen står för tillfället i vårt gästrum i källaren men där ser det fortfarande lite kalt och ruggigt ut. Dessutom är där för kallt och eftersom vi inte isolerat dörren in till pannrummet så låter där en jäkla massa också. Tanken är att köpa en gästsäng till och ha i rummet på bottenvåningen och sen i andra hand fixa nere i källaren. Men tills dess är det soffan som gäller, svettnätter som denna.

Resten av dagen var sådär. Fick vansinnig huvudvärk under eftermiddagen som höll i sig i flera timmar. Mådde illa, hade mycket yrsel (vid ett tillfälle trodde jag att jag skulle svimma rätt upp och ner). Tog två värktabletter, det hjälpte inte. Tog två värktabletter lite senare igen (en kombination den här gången) och då gick värken över.

Hoppas morgondagen blir bättre...

3 kommentarer:

 1. Låter riktigt jobbigt. Men får hoppas det är sista gången nu =) Jag håller på att återhämta mig från ett missfall, tyvärr så ville kroppen inte riktigt hänga med så har börjat en liten hormonkur så får vi se om det löser sig. Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen jobbigt med svettningarna. Hoppas att dagen blir bättre!

  SvaraRadera
 3. Mmmm låter som om jag har nåt underbart att vänta mig :)
  Du har alltså kört den korta metoden alla gånger tidigare?
  Då måste det ju ändå kännas som en nytändning att göra något annorlunda denna gången !
  Hoppas verkligen att det är din tur denna gången. Du förtjänar det efter all skit!
  Stor styrkekram bland svettningarna // M
  http://ledsenihemlighet.blogg.se

  SvaraRadera