lördag 23 januari 2010

Spraydag 24, Sprutdag 4, IVF4

Tog med mina "grejjor" och la dem på T's inglasade balkong i säkert förvar tills klockan skulle bli 22. När det sedan var dags smög jag iväg och hämtade sprutorna och låste in mig i badrummet. Där fanns inte jättemycket kvar i den ena sprutan men jag provade ändå och lyckades dra ut 225. Och vad jag har läst så går det bara att ställa in pennan på så mycket det finns kvar i sprutan, eller mindre. Men jag var lite skeptisk ändå. 1, 2, 3, 4, 5, 6 klick. Men var tog det 7e vägen? Skulle det inte vara 7 klick? Stannade verkligen doseringen på 225 och inte på snäppet under? Herre gud!!!!

Plockade fram en laptop, och började googla frenetiskt. Ingen tid att förlora, de andra väntar på att jag ska bli klar med mitt hemlighetsmakeri så att vi kan börja kolla på filmen. "Hur många klick + gonal-f" "normalt antal klick + gonal-f" "dos 225 + gonal-f + klick". Och till slut, äntligen äntligen, hittade jag lite info. En blogg där det stod lite om klickljud och sprutor. Såg skrämmande bekant ut dock, den där bloggen.

Och det var här det började bli riktigt roligt, för det visade sig att den enda sidan jag kom till där det stod information om detta var min egen blogg. =) Kändes jättekonstigt att sitta och söka information i mina gamla inlägg men jag hade inget annat val och det var det som i slutändan räddade kvällen. I ett inlägg hade jag skrivit att när jag ökade till dos 225 så blev det två extra klick. "Från vadå?" tänkte jag först och letade vidare på bloggen och i något gammalt gammalt inlägg hittade jag till slut att dos 150 gav upphov till 4 klick.

Dosen blev rätt, jag slapp sticka mig i magen två gånger och kunde istället njuta av resten av kvällen och det som vanligt konstiga filmvalet. Vi hade spanskt tema och filmen var "Sjätte budordet". Nästa gång blir det tyskt tema och jag hoppas innerligt att filmen blir bättre...men hur stora är chanserna egentligen?

Symptomen förresten, de var såhär under dagen:
Ömma äggstockar, det händer grejer varje dag. Annars, en släng huvudvärk som jag snabbt motade bort med lite panodil. Sen vågade den sig inte tillbaka igen =)

2 kommentarer:

  1. Nu fick du mig till att börja räkna också. Usch, blev lite mörkrädd nu, skall upp på 12 klick per gång eller nåt till nästa försök. Men jag kan ju alltid googla på din blogg om jag inte minns! ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha! Vad roligt att du kom till din egen blogg! Skönt att du fick bekräftat att det blev rätt iaf!

    SvaraRadera