torsdag 7 januari 2010

Julkilon

Jag började för några månader sen ett projekt. Jag skulle tappa en massa kilon och för att bli extra motiverad la jag upp en liten stapel på bloggen. Nu kan jag erkänna att motivationen uteblev och min hjärna sket fullständigt i att min vikt låg och hånlog mig i ansiktet på bloggen.

Trots detta feta misslyckande (lägg märke till ordvitsen) så ska jag göra ett nytt försök eftersom jag sen dess gått upp istället för att gå ner. Nu ska julkilona bort. Hormonkilona ska också bort. Godis-och-skräpmatskilona ska fantamej också bort och sist men inte minst så ska fläskkilon bort.

För att lyckas med detta har jag startat en ny målsättning och profil på viktklubb.se, kalibrerat om min pedometer, köpt träningskort på både det lokala badhuset och på friskis&svettis och plockat fram alla mina nyttiga recept. Nytt år - nya tag, eller hur?

Nu ska stapeln ticka ner!!!!

6 kommentarer:

 1. Jag hejar på dig!
  Jag var faktiskt in på Pohlmans sida för ngt tag sen, men jag tycker bara han är söt, jag kan inte koncentrera mig på vilket väder han förutspår haha

  SvaraRadera
 2. Jag är med, nytt år nya tag! Jag hade som önskat att jag skulle stanna på min vikt under julen, men tyvärr blev det plus istället. Men nu ska det bort!

  SvaraRadera
 3. Åh jag måste också bli lite motiverad. Jag har gått upp mer än jag brukar denna julen. Motivationen är noll för mig nu. Men bokade precis in mig på ett 30minuters spinningpass på lördag :) Få se om jag kommer iväg eller inte....: )

  Lycka till nu! Kram

  SvaraRadera
 4. Go girl go! Det är aldrig försent att börja om! Ett bra sätt är att köpa de där träningskorten för är du som jag så är man så snål att man vill ha valuta för pengarna :-). Lycka till! Själv väljer jag att inte väga mig igen förrän den här behandlingen är över, men då jäsiken ska jag komma igång!!

  SvaraRadera
 5. Jajjemän, nu kör vi! De där jeansen SKA på! 'peppar oss båda'

  SvaraRadera
 6. HEJA HEJA tjejen. Detta klarar du, trägen vinner vet du!

  Kramis

  SvaraRadera