onsdag 20 januari 2010

Onsdagsmiddag

A hade annat för sig ikväll så jag skjuter på pastan till imorgon istället och flyttar thaisoppan till helgen.

Istället levde jag på diverse rester ikväll, mycket goda rester faktiskt. Det blir så när man lagar god mat i veckan =) Imorgon blir det fisksopperester till lunch. A sa att han minsann inte tänker äta aiolin på jobbet, så han slipper. More for me! =)

2 kommentarer:

  1. Hur gjorde du aliolin? *nyfiken* Jag ÄLSKAR alioli! =)

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag hittade ett recept på nätet som jag följde lite halvt. (Tog lite mindre olja...)

    Här kommer det:
    Klassisk aioli
    6 st vitlöksklyftor
    3 äggulor
    1,5 dl olja, neutral
    0,5 tsk salt
    1,5 tsk äppelcidervinäger (ca)

    Tillagning

    1. Presa vilök i en skål, vispa ner äggulorna och vispa sedan ner oljan droppvis.

    2. Smaka av med salt och äppelcidervinäger.

    SvaraRadera