måndag 25 januari 2010

Maten

Glömde fota dagens mat, men den här rätten har jag gjort förr så kanske kan jag luska reda på ett gammalt foto...?

Måndag: Thaisoppa med kyckling, svamp och lök, vitlöksbröd
Tisdag: Äter ute på restaurang
Onsdag: Italienska köttbullar med färskpasta, avokadosallad och caprese
Torsdag: Torsk black & white
Fredag: Wraps med teriyaki&ingefärsmarinerad kyckling, avokado och sallad.
(Lördag och söndag: Minst en fiskrätt ;))

5 kommentarer:

  1. Det är så smart med menu för hela vecka! Jag bestämde mig många gånger att göra så, men sedan blir det av på något sätt. Jag är så dålig på att planera matlagning. Men jag ger inte upp, försöket pågår...

    SvaraRadera
  2. Smarriga rätter! Och inspirerande!

    Kör du som med viktväktarna eller är det helt själv?

    Kram
    Erika

    SvaraRadera
  3. Lät smaskens hela veckan! Jag är lite nyfiken och undrar om du kan fixa över recept till mig när det gäller torsdagen och fredagen? (Torsk och wraps!)
    Kram, kram

    SvaraRadera
  4. Erika: Jag blandar hejvilt =) Wrapsen är från viktklubb.se, thaisoppan är en modifierad färdigrätt, fisken är från jobbets receptsamling och köttbullarna nånstans från nätet. Men jag har lagat allt innan så jag vet att det är gott =)

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Åsa: Det ska vi nog kunna fixa! ;)

    SvaraRadera