onsdag 14 juli 2010

Tänkte precis

skriva ett inlägg om att illamåendet är som bortblåst idag, men fick en släng av det precis och det var värre än tidigare. Lite halvt spyfärdig. Några andra graviditetssymptom har jag dock inte längre. Så nä, inte fan vågar jag hoppas bara för att jag mår illa. Det kan vara värmen, det kan vara progesteronet, det kan vara något jag har ätit. Och mensen känns som att den kan komma vilken sekund som helst.

Inte förrän jag ser ett plus på stickan den 19/7 kommer jag tro på det. För just nu känner jag mig inte alls gravid.

10 kommentarer:

 1. Jag har i alla fall redan börjat hålla tummarna för dig o kommer krama dem tills på måndag när du tagit testet. Det måste gå denna gången! Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte om man känner så mycket alls just där i början, men då har jag ju inget att jämföra med heller.... Innan vårt IVF hade jag ju aldrig haft nån chans att bli gravid eller ens nån ägglossning eller så. Men jag minns att det första annorlunda som "hände" mig var ett par ordentliga hugg i livmodertrakten. Jag fick mitt illamående väldigt tidigt, hade testdag på 5+0 och vet att jag mådde illa redan veckan efter det.

  SvaraRadera
 3. Usch, jag känner med dig! De där dagarna innan man kan testa... Det är det värsta med hela behandlingen. Ovissheten och väntan. Kanske mår man pyton helt i onödan. Man vill hoppas men inte ta ut något i förskott och bygga upp förväntningarna. Jag önskar man kunde sova och stänga av allt i två veckor efter et/fet.

  Jag håller verkligen tummarna för er!

  SvaraRadera
 4. jag testade positivt efter ivf för ett tag sen och den enda skillnaden jag kände mot tidigare gånger var illamående, från ruvardag 9-10 ungefär så det är säkerligen ett bra tecken, i övrigt kändes det precis som om mensen var på väg... Testade positivt rd 11. Så tolka det som något bra! Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Jag vågar hoppas åt dig gumman! Tycker man hör att varje graviditet känns olika och så borde det ju vara oavsett extra hormoner eller ej!

  Och till pyret/pyrena: Nu är ni snälla och stannar hos mamma Joanna tills ni är stora nog att titta ut, för hon är den bästa mamma man kan få! Tant Tove är inte så dum hon heller, för hon tycker om att leka och köpa presenter till små sötnosar!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Det kan ju kännas som att man ska få mens även fast man är gravid.
  Håller tummar och tår för positivt test på måndag!!!!! Gud vad jag hoppas!

  SvaraRadera
 7. Deppa inte ihop du kommer klara det! håller tummarn fortfarande och kommer hålla dem tills den dag då ni får ert efterlängtade barn :-)

  SvaraRadera
 8. Heja, heja! Småttarna är bara arga och bråkar för de inte fått jordgubbar tror jag. Ge dem det så tar de det lugnt nån dag och illamåendet försvinner ska du se. Du vet jag kan sådant här, e i pincip utbildad! :-S

  Stora kramar vännen. Följer din resa i princip dagligen fast jag vart dålig på att kommentera på sistone. Och mina tummar är jätteblåa nu och jag hoppas sååå jättemycket!

  SvaraRadera
 9. Hej hej!
  Är inne på din blogg då och då och håller tummarna så hårt varje gång att det ska vara positiva nyheter!
  Håller som sagt alla tummar och tår!
  Trevlig sommar!

  /Maria, IVF-gravid i vecka 9.

  SvaraRadera
 10. var e du, varför skriver du inte ngt, vi är många som väntar!!!!!!

  SvaraRadera