torsdag 8 juli 2010

Österlen i bilder

Var ju på Österlen dagen innan ÄP. Underbart väder och svullen mage som fick döljas under en pösig top. På så sätt kunde jag även knäppa upp byxorna utan att det syntes =)

Att det sen nu i dagarna visat sig att vännen som var med på heldagen anat att vi haft problem i över ett och ett halvt år gjorde min genomtänkta utstyrsel aningen onödig. Men men. Det blir ett inlägg av detta också för det hela har varit en aning komiskt faktiskt.8 kommentarer:

 1. Så fina kort ni tagit!
  Grattis till sambons jobb!!

  Kram Lila

  SvaraRadera
 2. Å så vackert! Var på Österlen är detta?

  Intressant att höra om vännen som misstänkt. Jag undrar om inte vi har en eller ett par som också undrar. Berätta gärna.

  Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Vad vackert! Kul att sambon har fått jobb!

  SvaraRadera
 4. Återigen: vilka fantastiska bilder. Du kan verkligen ta foton!

  SvaraRadera
 5. Hej Joanna! inget H, men d har jag i mítt namn :)

  Fantastisk blogg, skriv mer om hur du mår! Jag ruvar nu dag 2 och har ont i magen. Överstimulerad, du verkar inte va d!?
  Mår du illa när du tar progesteronet? Jag gör men vet ej om det är pga av det. Enormt hungrig dock. Först ökar man i vikt av sprutorna och sen även när dom äntligen är över då av progesteronet, sjukt.
  Ha en bra dag!
  /Johanna

  SvaraRadera
 6. Jeane Quidote: Första fotot är taget på äppelodlingar utanför Kiviks musteri. De tre efterföljande är tagna vid Ravlunda-skjutfälten, det sista är taget vid Haväng och fotot på kossorna är från när vi kör längs med havet från Ravlunda till Haväng.

  Story om vännerna som visste kommer så snart jag får lite extra tid över =)

  SvaraRadera