torsdag 1 juli 2010

Det råder inga tvivel...

...om att Ovitrellen gjorde susen:


Något annorlunda mage än för ett par dagar sen när den såg brun och smal ut. Nu är den bara fet och svullen. Men det är ju positivt i det här fallet =)

Tio minuter kvar innan det är fasta för min del. Hällde precis i mig två glas apelsinjuice och lite mangosmoothie. Sjukt törstig i den här värmen så det känns inte direkt nådigt att vara fastande från midnatt och fram till efter operationen imorgon. Jag kommer att vara SÅ jäkla törstig imorgon att det inte går att föreställa sig.

Hoppas det blir fler än 3 ynka ägg som det blev under IVF nummer 3. Tack för alla tummar ni håller! Jag tror de gör susen =)

8 kommentarer:

 1. Är så fascinerad över att vissa verkar bli sövda när de ska göra ÄP, jag skulle kunna gett hur mycket som helst för det. Har haft fruktansvärt ont alla gånger vid ÄP och fått tre morfinsprutor som inte hjälp ett dugg. Förra gången ville läkaren AVBRYTA mitt under ÄP för att jag hade så ont. Tårarna bara sprutar och jag skakar i hela kroppen trots att jag yoga-andas hela tiden för att öka endorfindosen i kroppen. HÄRLIGT att det finns ställen där man gör bästa möjliga för patienten!

  SvaraRadera
 2. Ja, inte blir jag nedsövd inte. Lugnande, lokalbedövning och nåt gojsigt i venflonet i armen. Sådär så det börjar snurra i taket. Men två av de fem ÄP vi gjort tidigare har det gjort så jävla ont att jag fått en dos till i armen och slocknat i en kvart. Ska bli 'spännande' att se hur det blir imorgon...

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna tills de domnar vännen! Ni är fantastiskt starka! Lycka till imorgon. /Fredrik

  SvaraRadera
 4. Lycka till idag gumman! Jag håller tummarna och tänker på er!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Lycka till idag! Hoppas ni får många fina ägg.

  Men det behövs ju inte så många egentligen. Bättre få med bra kvalite än många med sämre. Har själv gjort 6 et & 2 fet.
  Har fått alltifrån 19 till 5 ägg. Av de 19 ägg jag fick ut så var endast 2 bra som inte blev något. Sista försöket blev det menopur och fick endast ut 5 ägg. Av dom blev det bara 2 bra som jag fick insatta. Nu är de 9 månader:-)

  Vad olika det är från klinik till klinik. På min är det ingen fasta som gäller. Det dom har är att man endast får äta flytande föda på morgonen innan äp.
  Skulle alrdig klara mig utan att få dricka vatten på flera timmar.
  Tänk positivt!!

  SvaraRadera
 6. STORT lycka till idag!

  SvaraRadera
 7. Heja heja!

  Mig gav dem också lugnande och så vidare men jag har aldrig varit så vaken i hela mitt liv som då. Fast de gav mig extra.

  SvaraRadera