torsdag 29 juli 2010

Njutarekväll

Det ska det bli idag med middag på Bloom i Malmö med A, mamma, brorsan och mammas särbo. Och A kör så det är jag som får dricka vin =)

Resten av dagen och imorgon tillbringar vi hos A's föräldrar nere vid havet, utan några som helst måsten. Sitter med laptopen i knät och blir serverad te och biscotti och ibland, när jag inte tänker mig för, lyckas jag faktiskt njuta lite av livet. =)

Jag har skrivit en låååång lista på allt jag ska kolla upp inför kommande försök. Den är verkligen jättelång och som jag diskuterade med min vän T igår så är det helsjukt att läkarna själva inte kommer med de här förslagen...de kanske verkligen bara vill tjäna pengar på oss?

Det är sjukt bra att ni kommer med så många tips i alla fall. Kom med fler, för det finns inga gränser på hur långa mina listor kan bli!

10 kommentarer:

 1. Om du vill ha ett litet tips som man iaf kan kolla upp runtomkring det är att LCHF sägs ha en gynnsam effekt på ofrivillig barnlöshet.

  Jag blev gravid på första försöket när jag gick på LCHF, men vet ju tyvärr inte om jag skulle ha haft svårt för det annars...

  SvaraRadera
 2. Jag skulle GÄRNA ta del av listan sen, inför nästa års försök med de vi har i frysen!

  Ha en riktigt trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Passa på att försöka njuta lite av dagarna nu. Du förtjänart!

  För min egen del kom menjäveln idag på BIM +6. Fruktansvärt är det! :(
  Så jag ska släppa alla hämningar "trösta mig" med hemmagjord pizza och ett glas vin ikväll.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen. Skönt att läsa att fotograferingen gick bra. Får underätta mig när det är dags att köpa tidningen! Skönt också att läsa att att du kan njuta av livet lite emellan, det gör underverk för själen! Hur är det, lämnar du Öresund nu? Kanske inte fel att testa något nytt.
  Stora kramar

  SvaraRadera
 5. jag har en fråga, du aknske redan har skrivit om det - men skulle ni byta klinik eller ska ni vara kvar på den ni går på?
  skönt att du njuter :)

  SvaraRadera
 6. Till nästa försök tycker jag att du ska tänka på följande;
  - kromosomanalys
  - ta nya TSH värden T3 och T4
  - långtidsodling
  - prednisolon för att få ner ditt immunförsvar
  - trombyl/fragmin för att ev motverka blodproppar i livmodern

  Lycka Till!

  SvaraRadera
 7. Låter härligt. Man måste försöka njuta lite även när livet är tungt.
  Har tyvärr inga bra tips på frågormen snor däremot gärna tips - även om jag ju hoppas att vi äntligen ska lyckas denna gången...

  SvaraRadera
 8. Harligt med lite mys nar det ar jobbigt...
  Du...sta pa dig nar nu pratar med lakarna..ibland ar de lite truliga att prova saker....men det ar NI som betalar sa sta pa er bara.....lite pa din instinkt....lycka till - aussie

  SvaraRadera
 9. Jag blir lite skrämd av en del av kommentarerna här. Bara för att man betalar för sjukvård betyder inte det att man kan beställa vad som helst, det är ingen restaurang. Fragmin är blodförtunnande och kan ge livshotande blödningar. Det finns misstankar att Prednisolon kan ge missbildningar, bla läppgomspalt om det används i tidigt graviditet. Dessa mediciner används när modern är sjuk och de är då livräddande, man ger de inte för att det finns en chans på miljonen att de gör det lättare att bli gravid.

  SvaraRadera