torsdag 8 juli 2010

Jag har ju glömt berätta

Vi kommer bara att vara 50% arbetslösa i det här hushållet från och med slutet på augusti. Sambon har ju fått jobb!!! =) Ett ännu bättre jobb än hans förra och med mer betalt dessutom!

Och det har verkligen förändrat situationen för oss, både vad gäller huset och lån men också möjligheten att fortsätta med ivf utan att vi behöver bekymra oss så mycket om pengarna.

Nu ska jag bara hitta mig ett jobb också. Söka ett om dagen är min plan från och med idag för de senaste två veckorna har jag inte sökt ett enda. Har inte haft ork till det. Tänkte först att jag skulle söka två om dagen men det satte sambon stopp för. Han tyckte det lät lite väl magstarkt att gå från 0 till max bara så där.

Jag får sluta upp med att ställa så höga krav på mig själv.

10 kommentarer:

 1. 1 om dagen är alldeles lagom, håller mina tummar och tår för er att det lyckas den här gången.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt för er båda! Det kommer säkert ordna sig med jobb för dig också. Tycker det låter bra att inte ställa allt för höga krav på dig själv, vet själv hur svårt det kan vara.

  SvaraRadera
 3. Härligt med jobb och bättre betalt dessutom. Finemang!!! Säkert skönt att inte behöva oroa sig för ivf-kostnaderna, för dom är som vi alla vet ganska maffiga.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis - vad skönt att slippa åtminstone den funderingen!!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Nu har ni och vi haft otur med mycket men kolla nu vänder det för oss:)
  Äntligen är det vår tur!!

  SvaraRadera
 6. Grattis till sambons jobb, härligt!

  SvaraRadera
 7. Så skönt! Hoppas att du också hittar någonting snart.

  SvaraRadera
 8. Vad härligt att han har fått ett jobb. Hoppas att du också snart hittar nåt!

  SvaraRadera
 9. men så himla skönt! grattis :)

  SvaraRadera
 10. Grattis! Skönt för er att slippa oroa sig för ekonomin kring ivf etc. Hoppas att det går lika bra för dig också. Men jag tror på att uttrycket "en olycka kommer sällan ensam" gäller för tur också. :-)

  SvaraRadera