lördag 10 juli 2010

'Planera barn' - HA!

Det är jag ett utmärkt exempel på att man inte kan. Inte ens om jag tagit ett klimakterietest.

Men det tar nog lååång tid innan större delen av befolkningen i det här landet har förstått hur många som faktiskt är drabbade av ofrivillig barnlöshet. Det handlar ju för fasen om 10-15% av alla par.

'Planera efter barnlängtan' låter ju så klart mycket trevligare. Men det går ju inte heller för alla. För hur mycket man än planerar så är det inte alltid det hjälper. Det enda jag kan göra är att hoppas. SEN ska jag planera =)

2 kommentarer:

  1. Blir så arg på bilden av hur lätt det är att "skaffa barn" i media.

    SvaraRadera
  2. Precis, hoppas gör man först. Har man tur så blir man en lycklig vinnare av en gravidmage och SEN kan man kanske planera (om man ens kan planera då). Dock blir jag faktiskt intresserad av det där testet eftersom jag är skiträdd att jag ska hamna i klimakteriet i förtid (läste någonstans att har man rökt, vilket jag gjort, kan man hamna i klimakteriet i förtid - hatar så klart mig själv för att jag läste det där på en sida jag inte vet hur seriös den var) och visar det att jag har ett tag kvar skulle det göra mig mycket lugnare. Fast å andra sidan, visar det att klimakteriet är nära... Vet alltså inget mer nu...

    Hoppas du mår bra. Jag håller tummar tummar tummar.

    SvaraRadera