måndag 12 juli 2010

Om att vara överstimulerad

Magen är svullen. Jag ser gravid ut. Det kanske jag är också, men det vet vi inte än. Svullnaden trycker på alla mina organ, framför allt lungorna och det är lite tufft att andas. Jag stiger upp och kissar ett par gånger om natten, urinblåsan får nog inte ordentligt med plats.

Jag försökte ta ett foto på magen så att ni ska få se för er själva, men just då la kamerans batteri av. Borde köpa ett till så jag har ett i reserv för just såna här tillfällen.

Nu ska jag ut och vila i trädgården, vila är visst det enda man kan göra om man är 'lite' överstimulerad. Kanske rotar jag lite i trädgården också. Men bara lite.

(När batteriet är laddat lägger jag upp ett foto så ska ni få se mig som ballong)

3 kommentarer:

 1. åhh ja känner precis som du. Kissar fler än 1 gång per natt, svårt att andas, ont i magen. Ja o det enda man kan göra är att vila. Och när man vilat i 1 v. utan att verkligen göra ngnting då blir det tråkigt....och då rör man sig lite, och får ont. En enda lång cirkel.
  Ja ja inget farligt säger dom. När ska du testa?
  /johanna

  SvaraRadera
 2. johanna: Ja, det är skönt att det inte är något farligt. Annars hade man ju knappt vågat stiga upp ur sängen på morgonen.

  Jag har tänkt testa på min testdag, om precis en vecka. Den 19/7. När testar du?

  SvaraRadera
 3. God kväll!

  Ja men sen om man inte känner ngt så blir man orolig för det. Man vill ha tecken i måttlig dos. Min mage är superduper mkt bättre idag så då får man tanken, hmm ngt fel?
  Inte läsa o fundera så mkt sa Charlotte, hur lätt är det?
  test 22/7
  tummarna nuuuuu

  /johanna

  SvaraRadera