fredag 2 juli 2010

Nu blev det kvällen

Har sovit i flera omgångar idag. Blev som sagt illamående av doxyferm-tabletterna och tog en tupplur ute i hängmattan. Sen åkte jag en kort sväng med svärmor till en plantskola och köpte hallonbuskar och en röd vinbärsbuske. Blev så klart trött och matt efter denna lilla exkursion och fick vila lite framför teven och fotbolls-vm.

Efter maten, som blev från en thairestaurang som vanligt. Ja, alltså, efter varje ÄP vi gjort har A alltid åkt iväg och köpt thaimat till oss. Vårrullar till förrätt, varsin god gryta och sen friterad banan och glass till efterrätt. Det är tradition helt enkelt. Så det fick det bli idag också. Vansinnigt mätt och trött efter maten, gick jag och tog en halv ovitrelle som läkaren ordinerat.

Får se om det blir fler såna halvor. Tror det gjorde susen också under senaste behandlingen. Känner mig redan lite överstimulerad, lite tungt att andas och en mage som är minst lika svullen som igår kväll.

Gick och däckade i hängmattan igen med kudde och filt och där låg jag tills solen försvunnit bakom träden. Härligt. Tror jag kommer sova gott inatt.

2 kommentarer:

  1. Hej Joanna! Håller tummar och tår allt sedan ovitrelle sprutan togs...vill fråga dig om den extra ovitrelle. Varför ta du den? Vad ger den för effekt? Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej Lotta, tack för tummar!
    Jag tog en halv ovitrelle idag (och hoppas på några halvor till efter insättningen) för att öka kroppens egna produktion av progesteron och östrogen.

    SvaraRadera