fredag 16 juli 2010

Pepp pepp =)

Tack för att ni hjälper mig hålla hoppet ute. Än är det ju inte kört.

Sen har jag iofs överanalyserat som vanligt och kommit fram till att blödningen inte kommit än beror på att mina menscykler blivit så konstiga efter missfallet. Istället för att ha en 10-dagars lutealfas (tiden från ägglossning till mens) så har den blivit runt 14-17 dagar istället. Kanske är det därför det inte skitit sig lika tidigt än.

Men vi fortsätter hoppas. Ruvardag 11 idag och ingen blödning än. Testar definitivt inte förrän måndag.

10 kommentarer:

 1. Ännu en som fortsätter hålla tummarna för dig och A och tror stenhårt att det visst kan ha gått vägen denna gång! De två små grynen kanske lekt runt lite länge innan de bestämde sig för att borra sig fast :)

  Noor

  SvaraRadera
 2. Jag fortsätter hålla tummarna, ruvardag 10 är tidigigt att testa. Mycket kan hända än!
  Ge inte upp!

  SvaraRadera
 3. Får man fråga om du fortfarande har ont i magen. Jag har typ 10 cm nedanför naveln, vandrar lite så svårt att säga exakt. Orolig att det är kört nu för mig.
  Håller med dig om att man analyserar för mkt, hur ska man göra för att låta bli?

  /J

  SvaraRadera
 4. J: Lite ont i magen har jag. Det molar från och till. Ibland hugger det. Illamåendet är inte lika starkt som för ett par dagar sen, men det dyker upp ett par gånger om dagen.

  10 cm nedanför naveln, det är där det känns hos mig också. Men det är väl där livmodern sitter?

  SvaraRadera
 5. Hej igen!

  Ja d e väl där den sitter :) men antingen e d ju mensen eller så är det livmodern som växer. Men att ha ont känns som att nu e det kört. Testar ju inte förrän 22, jobbigt att vänta. Mitt illamående e helt borta. Mitt molande e där hela tiden, precis som mensen, ja blir tokig.
  Skjuter man upp den i och med progesteronet?

  /J

  SvaraRadera
 6. Hej! Med mina 4 graviditeter (tänk om det hade varit lika många barn av det..) så har jag aldrig fått pluss på dag 10. Aldrig. Så det skulle jag inte bry mig om ett dugg. Dag 12 däremot är min stora dag då det alltid brukar synas. Håller tummarna =) Kram!

  SvaraRadera
 7. Här är en till som håller tummar och tår!!! Känner dig inte men har läst hela din blogg och följt dig ett tag och fastnat för din blogg. Jag hoppas verkligen att det är eran tur nu!!!!

  SvaraRadera
 8. Snart är det måndag! :D Håller tummarna jävligt hårt.

  SvaraRadera
 9. Ge inte upp!!! Det kan vara ett plus på måndag, hoppas!!

  SvaraRadera