torsdag 15 juli 2010

En fullspäckad dag...

Här är det visst många som väntar på mina inlägg, har blivit lite glest med dessa. Är ju hos svärföräldrarna nere vid havet och då blir det inte lika mycket skriveri. Sambon fyller dessutom år idag så vi har firat med frukost på sängen, massor med presenter, utflykt till Falsterbo, glass vid kanalen och middag i solen. Nu blir det snart promenad och sen tårta.

Tänkte skriva ett inlägg för ett tag sen, men sen ställde jag mig och gjorde tårta i två timmar för A ville ha en som såg ut som en pyramid =)

Allt jag hittat på idag har i alla fall nästan lyckats få mig att glömma bort pissetjuvtestet jag tog imorse som visade ett stort och fett minus som vanligt...fyra dagar för tidigt visserligen men det ska nog mycket till för att det ska vända. Äggen återfördes ju för 10 dagar sen och ville det sig borde de ha fäst för länge sen.

Just nu är jag inte så nere. Antagligen för att jag fortfarande hoppas och lite för att jag helt enkelt inte tillåter mig själv att deppa på A's födelsedag. Jag tjuvtestade för att det hade varit så mysigt och speciellt att ge honom den nyheten just idag. Speciellt som vårt första IVF misslyckades för exakt ett år sen på dagen, alltså på hans födelsedag. En tuff jäkla dag den gången...vi hade bjudit över en massa vänner på tårta och jag ställde mig och bakade med tårar i ögonen. Sen satt jag och rotade bland mina blommor på balkongen resten av kvällen. Har ju inte skrivit så mycket om IVF 1 på bloggen, men det har jag lovat att göra. Det kommer nån gång.

Ja, mycket ska man behöva gå igenom. Men idag orkar jag inte bry mig. Ni får se mer av sorg och bitterhet nån annan dag. Men inte förrän efter måndag då jag ska testa på riktigt.

10 kommentarer:

 1. den där pyramidtårtan vill jag gärna se!
  jag läste inget om ngt minus, väntar tills "riktiga" testet på måndag.
  Njut av helgen!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Jobbigt att testa minus, men det är ju fortfarande så tidigt. Jag tror på att det kan bli plus ändå!

  Önskar grattis till A, och att ni får en riktigt härligt kväll. Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Fick själv ett minus på ruvardag 14-15 när jag väntade mina twins.Plusade på dag 21.
  Håller tummarna!!

  SvaraRadera
 4. Jag håller fortfarande mina tummar... Hoppas att ni ändå får en fantastisk sommarkväll att fira på!

  SvaraRadera
 5. Jag lyssnar när du behöver det.

  Kram Kix

  SvaraRadera
 6. Jag måste ändå säga, utan att ge falska förhoppningar, att jag testade på dag 10 på första försöket och det visade inget. Dag 13 visade det dock plus. Så ge INTE upp gumman! Ska bli kul att ses i augusti!

  Tänker på er, och GRATTIS A!
  KRAM Sara

  SvaraRadera
 7. Bra att du fortfarande hoppas, för som de andra skrivit här...du har fortfarande goda chanser att få ett plus på måndag. Och gissa om vi är många som har blåa tummar för din skull :-)

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag har aldrig kommenterat din blogg, men jag har läst här sedan IVF5. Har tänkt så många gånger sedan jag började läsa att livet inte är rättvist. Men jag håller alla tummar och tår för att ni ska lyckas och allra helst NU! Jag vet inte hur annorlunda vanliga graviditeter utspelar sig i början jämfört med IVF, men det borde inte vara så annorlunda. Jag testade iallafall inte positivt förrän dag 14 (har stenkoll på min menscyklus), och då var det inte ens solklart. Till och med dag 13 var negativ! Så håll modet uppe!! : )

  KRAM Karin

  SvaraRadera
 9. Håller tummar och tår!

  SvaraRadera
 10. Håller tummarna för er! Men som sagt, det är ju några dagar för tidigt, än finns hopp! Kram

  SvaraRadera