lördag 17 juli 2010

Ruvardag 12, IVF6

Och förkylningen är ett faktum. Var lite småförkyld redan för ett par dar sen och nu slog det till igen. Kanske är det för att jag sov utan täcke och med fönstret öppet? Eller sitter det kvar något från den förra förkylningen?

Var nere vid havet i Lomma en sväng. Blåste som själva fan och det var så kallt att jag inte ens kände mig varm efter att ha rullat in mig i en stor filt.

Nu sitter jag hemma i soffan och kurerar mig. Har druckit te och fullkomligt proppat i mig glass efter glass. Tänker inte ens berätta hur många glassar det blivit. Får äta middag lite senare för just nu är jag inte hungrig, undrar varför? =)

Nu blir det en dokumentär om adoption från Indien på tv. Tror inte den är så upplyftande men kan nog vara intressant och bra att få se.

5 kommentarer:

 1. Hej :)

  Här kommer receptet på havrebrödet, grymt gott!

  http://swimmia.blogspot.com/2009/10/havrebrod.html

  och här är receptet på muslin

  http://swimmia.blogspot.com/2009/09/hemlagad-musli.html

  Hoppas verkligen ni får ett plus nu, håller tummar och tår :) Många kramar

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! såg dokumentären åxå,vad tyckte du om dokumentären? :-O den fick en verkligen att tänka till :-O adoption kommer att bli allra sista utvägen om inget annat fungerar om det ens kommer på fråga om det är så att barn inte bara i indien blir kidnappade och sålda för hutlösa summor eller att fattiga föräldrar tvingas ge upp sina barn efter påtryckningar det är HEMSKT! och att danska adoptions center inte verkar bry sig nämnvärt :-O

  SvaraRadera
 3. Det är gott med glass och på sommaren får man äta många speciellt när man ruvar ;-)

  SvaraRadera
 4. maria: Tack för recepten! =)

  Erika: Dokumentären var intressant. Sjukt att adoption bara handlar om att tjäna pengar. Det är så jag ville kräkas när jag såg hur de stackars barnen hade det på barnhemmen. Och att de indiska föräldrarna lurades att lämna ifrån sig sina barn. För jäkla hemskt...

  Sara: Ja, jag får skylla på det =)

  SvaraRadera
 5. Håller fortfarande tummarna! Jag har blivit förkyld bägge gångerna jag ruvat (och plussat) så jag tror att det är ett bra tecken.

  SvaraRadera