lördag 17 juli 2010

Pyramidtårtan

som jag gjorde till A på hans födelsedag kommer här:


Nästa gång jag ger mig på att göra en tårta ska jag prova med sugarpaste. Jag älskar att baka och just sugarpaste har jag aldrig provat att leka med. Ska bli spännande. Nån som provat?

8 kommentarer:

 1. Vilken fin tårta! Har själv aldrig provat sugarpaste, men har sett väldigt fina skapelser. Ser fram emot att få se bilder när du testat.

  SvaraRadera
 2. Riktigt tjusig. Bra jobbat! Har inte jobbat med sugar paste själv, men det kan vara lite tricky, har jag hört av vänner.

  SvaraRadera
 3. Finfin! Gick det bra sen att skära upp den? De få gånger jag gjort lite högre tårtor har de velat rasa ihop vid servering :/ Apropå sugarpaste har jag sen i våras att gå nån tårtkurs o lära mig lite om sånt. Gjorde 'legotårtor' med laktosfri grädde och det blev iiiiiiiinte tjusigt. Tyvärr är det ont om sådana kurser här i Umeå :(

  SvaraRadera
 4. har gjort vår bröllopstårta med sugarpaste! :D blev superfin.

  SvaraRadera
 5. Åh vad den ser god ut! Jag har aldrig bakat med sugarpaste.

  SvaraRadera
 6. oh så snygg, har du gjort plåtstora bottnar och skurit ut en eller? jag vill göra en sån! fast jag är kass på att baka...

  SvaraRadera
 7. cool tårta. :)
  japp ha gjort en prinsess tårta me sugerpaste. man måst va rätt snabb att arbeta me den för blir den torr så spricker den rätt lätt,speciellt i kanterna. så ett tips e kavla ut en mkt större cirkel(till typ prinsesstårta) än du behöver.
  lycka till å håller tummarna för er :)

  SvaraRadera
 8. Fin tårta! Jag älskar att baka o har gjort många tårtor med både marsipan och sp. Sp får man varken arbeta för mycket eller för lite, blir gärna kladdig eller spricker annars. Men om man får till det blir det superbra! :) Lätt att modellera lite i oxå! Om man vill göra blommor eller så, även om det finns flowerpaste för det... Lycka till! :)

  SvaraRadera