tisdag 31 augusti 2010

Tiden räcker inte till

Jag önskar jag kunde blogga lite oftare, men det blir inte tid till det. På jobbet är det omöjligt, så mycket nytt att lära sig så många intryck. Hemma försöker jag hinna med allt det där jag gjorde när jag hade ledigt hela dagen. Det går, men med ganska mycket möda.

Så det är inte så att jag inte vill eller inte har lust att blogga lika ofta, det är bara lite mycket nu. Det lugnar nog ner sig på jobbet om ett tag och jag får lite bättre struktur på hemmasysslorna att jag kan klämma in en bloggarkvart lite då och då.

Sen vet jag att jag blivit usel på att kommentera på era bloggar. Den tiden har jag inte riktigt lyckats hitta tillbaka till än...Men jag läser dem allihop ska ni veta! Tills sambon tittar argt på mig i sängen och klockan är halv ett. Då tar jag min dator och går och sätter mig i fåtöljen i hallen istället...

Idag kommer grannen över och jag har en äppelkaka i ugnen med äpplen som jag pallat från hans trädgård =)

4 kommentarer:

 1. Du är så pysslig, bakning o syltning o trädgårdsarbeten o inredning. Duktiga du!

  SvaraRadera
 2. Man kan inte hinna allt, det börjar jag acceptera... Att baka kaka en tisdagskväll tycker jag låter väldigt ambitiöst... Men det lät förstås supergott :) Var rädd om dig och stressa inte för mycket!

  SvaraRadera
 3. Hej tjejen, du har nog fått det där om bloggande om bakfoten *blink*, blogga gör man för sin egen skull och inte vår skull:). Och att kommentera i inläggen är det ingen lag på:). Det låter som du har en hel del nya rutiner att komma in i. Kram L

  SvaraRadera
 4. Men oj vad du står i! Kom gärna hem till mig o baka lite gotta också! :P

  SvaraRadera