onsdag 11 augusti 2010

Bloggträffen nalkas

Och det känns nervöst och spännande på samma gång. Vi känner ju redan varandra på ett sätt men det kommer säkert kännas lite knasigt att lära känna sina bloggvänner på riktigt.

Resan är bokad, hotellet fixat och ingen ivf inplanerad just nu. Ska bli riktigt skoj att få komma iväg på en minisemester precis innan jobbet börjar. Har lyxat till det med mysigt hotell och tågresa i 1:a klass (som nästan var billigare än 2:a klass. Så tokigt kan det bli när man bokar låååång tid i förväg!)

Här kan man läsa mer om träffen ifall man är nyfiken! =)

Det är förstås synd på ett sätt att man lär känna så många supertrevliga människor genom en så urtråkig situation som ofrivillig barnlöshet är. Jag önskar innerst inne att vi inte var så många. Samtidigt är jag tacksam över att ha så många att dela mina tankar och känslor med. Ni hjälper till att göra min egna situation lättare att hantera!

3 kommentarer:

 1. Jag hoppas att ni kommer att få riktigt trevligt på bloggträffen. Önskar att jag också kunde komma, men jag orkar tyvärr inte det.

  SvaraRadera
 2. Superkuligt ska det banne mig bli, men också nervöst såklart!

  Vilket hotell blev det`?

  Och ja, tänk om hjärnan hängde med på att man själv bestämmer hur man vill ha det, vem man är och vad man tror på, då hade många saker varit lite lättare..

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt! Synd att jag inte kan vara med och jag kommer att vara sååå avis när alla sen skriver hur trevligt de har haft.

  SvaraRadera