torsdag 19 augusti 2010

Läkartid på Cura

De hade tyvärr inte så många lediga tider så vi ska inte dit förrän den 30/8. Visserligen bara en och en halv vecka tills dess och det borde inte innebära några problem för att få sätta igång med en behandling i mitten på september. Men lite störigt att vi inte fick till en träff nu när vi fortfarande är på semester.

Hoppas de inte tycker man är konstig på jobbet som smiter iväg på läkarbesök mitt på dagen efter att ha jobbat i bara en vecka. Men alla måste väl gå på läkarbesök ibland? Sen att vi gör det hutlöst ofta är en helt annan femma =)

8 kommentarer:

 1. Skönt att ni fick en tid i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte att dina nya arbetskamrater tycker att det är speciellt konstigt. Läkartider kan ju vara bokade långt i förväg, så för allt de vet så kan du ju ha fått ett uppföljande besök inbokat för ett halvår sedan innan du visste att det skulle vara din första vecka på jobbet.

  Hoppas att tiden går fort fram till 30/8!

  SvaraRadera
 3. 1 ½ vecka är nästan ingenting, det går fort! :)
  Tack för tumhållningen!! Det känns superskönt att äntligen vara igång på riktigt. Spänningen stiger men också nervositeten!

  SvaraRadera
 4. Tiden kommer gå jättesnabbt, nu med både bloggträff och ny arbetsplats emellan:-) Lycka till!

  SvaraRadera
 5. hej tjejen! Inte långt kvar till 30/8 - hejja hejja!! Ska bli jättekul att ses i helgen och få se vem du är på riktigt :-)

  Kram!!

  SvaraRadera
 6. Halloj tjejen! Det är klart du kan gå på läkarbesök efter en veckas arbete, du kan ju bara säga att du väntat länge på den här läkartiden.

  Shit, vi ses ju om 2 dagar...ska bli aproligt!
  Kramis Lila

  SvaraRadera
 7. Halkade in på ett bananskal och har läst lite kortfattat. Va starka ni är som fortsätter kämpa. Det kan verkligen inte vara lätt. Jag önskar Er ett stort lycka till

  SvaraRadera
 8. De e lugnt, vi har ett väldigt liberalt klimat där vi uppskattar vad vi presterar, inte hur mycket tid vi sitter med arslet på stolen vid skrivbordet. /FS

  SvaraRadera