tisdag 4 maj 2010

VårrusetJag kom, jag såg och jag gick. Joggade lite grann också men på många ställen var det nästintill omöjligt eftersom det var vansinnigt mycket folk överallt. Det var riktigt kallt också, i alla fall i början, därav vantarna.

Strax under 45 min tog det och ja, idag är kroppen trött. Jobbigt, men skönt och jag tror att jag gett mig själv en spark i röven vad gäller träning och motivation. Det känns så i alla fall.

10 kommentarer:

 1. Duktigt tjejen! Mycket duktigt.
  Jag har kanske en biljett till broloppet om du är sugen, den 12 Juni.

  IVF är planerad till v. 24 eller 25 och jag har redan lagt av med träningen (mest av allt för att jag är lat).

  Säg till om du är sugen du kan få biljetten av mig. Det är inte 100% säkert men 70%.

  SvaraRadera
 2. Kan du inte sparka igång mig med Joanna, segt att komma igång här. Det kommer från en före detta träningsnarkoman, hade jag inte trott för ett par år sedan :o

  SvaraRadera
 3. Fasiken vad stark du ar tjejen, en sann inspiratior!

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha tjejer! =)

  Det här med springa har aldrig varit min grej. Men om man kämpar lite, tror ni att jag kanske kan tycka att det är både roligt och gött?

  SvaraRadera
 5. Vad duktig du är! Verkligen starkt jobbat =)

  SvaraRadera
 6. Thomas är en sådan där löpare, ska delta både i göteborgsvarvet och broloppet och han tycker givetvis det är kul också. Har aldrig riktigt förstått det där, men det kanske inte är försent att lära sig. Eller så sitter jag kvar och tittar med min gravidmage och alkoholfri skumpa! :-)

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat! Men visst var det riktigt kyligt! Frös ordentligt på pick-nicken efter målgång! Jag tyckte det blev roligt att springa när jag tvingat mig genom ett antal pass och faktiskt fått lite kondis! Så det finns hopp! :-)
  Beklagar er uppsägning, såg det först nu...
  Kram

  SvaraRadera
 8. är det du själv på bilden?

  SvaraRadera
 9. Anonym: Ja, det är jag själv på bilden =) Inte lägger jag upp ett sånt här foto på någon annan.

  SvaraRadera