måndag 24 maj 2010

Vackert foto

Det bjuder jag på denna måndagseftermiddag. Har jättemycket att skriva om och samtidigt ingenting. Jag har ingen ro i kroppen. Kan jag inte få bli arbetsbefriad nu så jag kan vila upp kropp och sinne i en vecka?! Och SEN! Jäklar vad jobb jag ska söka.

Men ärligt, efter en hel arbetsdag med att sitta på jobbet och göra ingenting vettigt alls (ja, vi går till jobbet bara för att sitta av tiden...) så är jag dubbelt så trött som efter en vanlig arbetsdag då jag faktiskt har arbetsuppgifter att ta itu med. Lite sjukt om ni frågar mig.

Arbetsförmedlingens hemsida har driftstörningar, på monster kan man inte ladda upp sitt CV som en pdf (WHAT?!!! Varför inte?) och jag sitter och biter ihop tänderna så mycket att jag nu sitter med käkvärk. Heter det så? Värk i käken?

Fotot ja. Det kommer här och är från när jag var och fikade med  min vän T för ett par veckor sen. Då såg himlen ut så här när vi var på väg hem:

4 kommentarer:

 1. vacker himmel :)
  hoppas du hittar dig ngt jobb..då sidorna väl börjar funka..

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen! Jag hörde på radion idag att på AMS så hjälper de till med typ 1 jobb i veckan - haha, helt galet. Har ni några kontakter - släng ut att ni söker jobb på Facebook! Så gjorde jag & fick tips om jobbet jag har idag genom en vän.

  Starta något eget kanske?

  Har ni pratat om nästa steg i IVF-svängen?
  Hoppas du mår bra, trots allt bittert runtikring! Kram!! ♥

  SvaraRadera
 3. Wow!!! Ja, din stad är vacker. Åker ofta ner dit och äääälskar stan.
  Kram

  SvaraRadera