tisdag 11 maj 2010

Psykologdags

är det idag. Och jag är...NERVÖS! Har aldrig varit hos psykolog innan, bara ett par kuratorer och det gav mig nada. Tänk om jag kommer att vara ett fullständigt vrak efteråt? Tur man inte har något inplanerat ikväll...

Snart bär det iväg.

8 kommentarer:

 1. Jag tror inte du kommer vara ett vrak, men kanske lite trött i huvudet och förhoppningsvis även inspirerad! Tänker på dig gumman, puss och kram!

  SvaraRadera
 2. Lycka till gumman! Hoppas du fått någon som du klickar med.

  Kramili kram

  SvaraRadera
 3. Är lite avis på dig som fattat mod. Men tycker inte du ska vara nervös. Tror det kommer vara helt underbart att prata med en människa som inte är din vän eller mamma (eller annan nära släkting). När man pratar med någon man tycker om eller älskar (som sin mamma t ex) så vet man ju att den personen lider så för ens skull. Och då blir det jobbigt dubbelt... Nej, bättre prata med lyssnarproffs som man inte har någon relation till. Enda haken är väl att det kostar lite (för du får det inte via landstinget va?). Om jag inte lyckas med barn (och jag har precis vågat ta upp ämnet adoption med min sambo och han är väldigt negativ till det) så bör jag nog gå till en "pyskolog" jag med för att få råd om hur jag kan hjälpa mig själv att ta mig vidare i livet barnlös. Vad skönt det är att skriva om sig själv! Hur som: Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hoppas allt har gått bra idag vännen och att du inte blivit inspärrad! ;-)
  Kram, kram

  SvaraRadera
 5. Hej Joanna!
  Vid det här laget har du redan varit iväg och jag kan bara hoppas och anta att det gick bra. Själv har jag väl avverkat det mesta inom psykologområdet och tycker att det är ren investering, fast det handlar om att hitta rätt (därför jag valsat runt ett par gånger). Jag föredrar kognitiv terapi som går ut på "problemlösning" skulle man snabbt och lite slarvigt kunna säga. Behöver man grotta lite i det förflutna ska man välja psykoterapi. Har inte riktigt kläm på vad du valt. Tror dock att det kan vara bra bara att få prata med någon utomstående som är lite kunnig på området. Berätta gärna hur det gick om du vill.
  Kram till dig

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att det har gatt bra! första gangen jag träffade en psykolog sa rann tararna flera ganger. Men det var skönt. Kändes bra pa nat sätt att höra fran henne att det inte är mitt fel att det inte funkar. Fast jag vet det egentligen.

  Stor kram fran Lisa

  SvaraRadera
 7. Lycka till! Det kommer att vara väldigt givande att få ventilera dina känslor <3

  SvaraRadera
 8. Du ska se att det går jättebra, man måste bara våga släppa alla de där spärrarna man har i sitt lilla huvud o verkligen våga öppna upp hela sin själ! Det kan vara lurigt i börjar, men det brukar ge med sig efter ett tag:) Lycka till! Kram Elin

  SvaraRadera