lördag 29 maj 2010

På väg på födelsedagskalas hos Mamma

Detta ska jag ha med mig:


Handlade kryddorna och korgen på AllväxtCenter i Åkarp. Blev positivt överraskad och kommer säkert att åka tillbaka dit igen. Massor att välja på och jag kunde såklart inte hålla mig utan köpte ett gäng växter till mig själv också som ska planteras ut imorgon, om vädret tillåter. =) Men var i trädgården vet jag inte. Det är nästan fullt överallt!

Senare ikväll ska vi traditionsenligt kolla på Eurovision Song Contest, som bara blir sämre och sämre för varje år som går. Räknar med att det är riktigt värdelöst i år faktiskt. Men att Sverige skulle börja anpassa sig till resten av länderna som skickar kassa bidrag trodde jag aldrig. Rösta ska vi också. Inte top tre, inte top fem utan alla länders placeringar. Jag har vunnit en gång, brorsan tre,  mamma aldrig tror jag...

100 kr insats så man kan ju komma härifrån med flera hundra. Vad tror ni, vem vinner? Vem hamnar sist? Jag behöver er hjälp! =)

7 kommentarer:

 1. http://dujagochframtiden.blogspot.com/29 maj 2010 19:45

  Azerbaijan vinner helt klart! =)

  SvaraRadera
 2. Tror att Rumänien och Israel ligger bra till :)

  SvaraRadera
 3. Tack för det! =) Ska bli spännande att se hur min röstning kommer att stå sig mot brorsans nu när jag ska rösta med er hjälp. Kul =)

  Fler tips!

  SvaraRadera
 4. Tyskland, Azerbadjan, Israel (om han kan sjunga rent idag), Danmark och Rumänien, utan inbördes ordning, tror jag kommer ligga högt. Lycka till med gissandet!

  SvaraRadera
 5. Armenien menar jag, inte Azerbadzjan! :-)

  SvaraRadera
 6. Vilka fina paket!!

  Å jag tycker också att Eurovision Song Contest blir sämre och sämre. Flash Mode var rätt kul dock.

  SvaraRadera
 7. Tack för era tips allihopa. Brorsan vann ändå...

  SvaraRadera