söndag 2 maj 2010

Trädgården, motion och diverse uppgifter

Jag vet, det är dåligt att ni inte fått se några foton än. Så mycket som jag är ute och påtar =) Så fort jag får tillfälle springer jag ut med sekatören och knipsar. Idag var jag ute i 6 timmar och rensade i rabatterna. Jag skulle nästan kunna påstå att jag är halvvägs med rabattrensningen iden här trädgården. Det är väldigt tillfredsställande att äntligen se lite resultat!

Och ni ska få se också, får ta några foton i veckan. Men inte imorgon för då blir det vårrus! Hur nu det ska gå, har inte tränat något alls i år. (Förutom när jag gick och simmade nån gång i januari...) Får bli till att promenera istället. Kanske blir det som en kickstart för vårens träning? Den där motivationen har inte gjort sig hörd än, jag kommer liksom inte loss utan det känns som att jag sitter fast med båda benen i en svart och seg sörja.

Jag kanske behöver börja lite smått bara? Med dagliga promenader. Det är oftast där stegräknaren kommer in, men den har jag ingen aning om var den är den jäkeln...

Kvällens uppgift: Leta upp stegräknaren!

Nu blir det en kopp te och lite avsnitt på teven med sambon som precis kom hem.

Kom på en uppgift till förresten: Plocka fram kläder att gå/jogga i imorgon...skulle inte förvåna mig om fanskapet fortfarande ligger i nån av de ouppackade kartongerna i källaren...

5 kommentarer:

 1. Jag har också fixat i trädgården idag... gödslat lite så att mina kryddor och grönsaker skall trivas. Bara inte intilliggande björkar suger upp all näring....:( Lycka till på vårruset, det får bli startskottet till flera promenader i vår!!

  Kram Kix

  SvaraRadera
 2. Update:
  Hittade stegräknaren igår! Den såg lite död ut men efter att jag kopplat upp den mot dator verkar den ha återuppstått. Den ska med på vårrus idag =)

  Träningskläderna hittade jag också, men fick vända upp och ner på hela huset...så ikväll blir det till att städa.

  SvaraRadera
 3. Åh, vårrus, inte illa :) Jag tog mig en härlig morgonpromenad!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du lyckade gräva fram kläderna och Lycka till på vårruset!

  SvaraRadera
 5. Härligt, då kan vi jogga tillsammans (In spirit). har precis gjort tre olika rutter med olika längd som ska plöjas igenom den här veckan, bra om man kan fokusera på annat.

  kram

  SvaraRadera