tisdag 25 maj 2010

Skitdag

Vi är dubbelbokade på lördag. Jag HATAR att vara dubbelbokad.

Den här dagen var nog dömd att misslyckas. Det är fruktansvärt tråkigt på jobbet, alla vill bli arbetsbefriade och gå hem och sova i en vecka för det är minst så lång tid man kommer att behöva för att ta igen sig efter den psykologiska stress man blivit utsatt för den senaste tiden på jobbet. Sen har jag ingen som helst motivation att söka mig till något annat jobb heller. Ingen lysande kombination...

Jahapp...nu blev A trippelbokad också. Lysande.

Nu har det gått 30 min...

A har ägnat senaste halvtimmen åt att få mig på bättre humör. Det har hjälpt lite grann och livet känns inte överjävligt längre. Bara jävligt. =)

Nä, skämt åsido. Han är rätt så underbar, min A. Finns ingen som är mer expert på att få mig bli på bättre humör än vad han är. Nu känns det mycket bättre. Knappt jag behöver blogga det här inlägget...

Har i alla fall gjort en lång TO DO-lista som jag ska försöka beta av i vanlig ordning. Tror det hjälper mig lite att få ett grepp om mitt liv. Gillar inte, som ni vet, att inte ha koll och om jag inte har allt som behöver göras uppstyltat i en lista så känns det som att livet bara rinner iväg. I've got some serious 'bocking av' to do!

2 kommentarer:

 1. Ibland har man såna dagar, och att du har en just nu är ju inte så konstigt med tanke på allt som varit och är..

  Jag hoppas dagen fortsätter i rätt riktning, med positiva känslor, det blir ju så mkt roligare då, sååå keep the avbocking going så blir det nog sketabra! :)

  Kramili kram

  SvaraRadera
 2. Listor är bra och bocking av är ännu bättre. Hoppas att livet är lite snällt mot dig snart.
  Kram

  SvaraRadera