måndag 10 maj 2010

När man har bråttom

som jag hade imorse, eller bråttom och bråttom, behövde ju sitta i bilen senast 8:40 för då är det 'Rock Quiz' på Rockklassiker på radion och det är morgonens höjdpunkt. I alla fall, bråttom blev det och min tröja, som inte är av något skjortliknande material, behövde strykas. Det hade ju aldrig gått, fanns inte tid, så eftersom jag redan hade locktången varm så kom jag på den geniala idén att stryka tröjan i locktången istället. Det funkade otippat bra faktiskt, rekommenderas för alla er som har det stressigt på morgonen =)

Jag tog som ni kanske märkte, semester från bloggen i helgen. Ena dagen hade alla sina timmar schemalagda och andra dagen behövde jag återhämta mig efter den första. Nu är jag tillbaka med friska tag, och den här veckan ska jag börja med situps- och armhävningsprogram som min vän T inspirerat mig till. Nån som är sugen på att hänga på?

6 kommentarer:

 1. Jag håller på med situps och armhävningar och benövningar sen en vecka, och hårt kör jag :P
  Tror jag skippar programmet med situps, jag gör ungefär 115-120 om dagen nu (40 raka, 30 åt varje sida + så många jag orkar där jag lyfter benen rätt upp i luften då jag ligger ned), armhävningar orkar jag dock inte fler än strax över 20 så det kör vi på! :)

  SvaraRadera
 2. Ja, skålar och glas är inte heller illa. Dock är jag inte riktigt lika besatt av skålar och glas, sån tur är. :)

  Jag har ju också ett beroende av ljuslyktor, som jag tidigare skrivit om i bloggen. :)

  Ja, jag hoppas också på billiga tågbiljetter. De släpps 90 dagar innan står det så om ett par veckor så..
  Ska i vilket fall bli riktigt riktigt kul, och jag hoppas som du att vi blir ett gäng!

  Hoppas helgen varit bra!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag hänger på, kan vara gött att köra kroppsrenovering inför sommaren.

  SvaraRadera
 4. Jag hänger gärna på...=)
  //Klara

  SvaraRadera
 5. Låter inte som att IVF-försöken har naggat på din uppfinningsrikedom. På morgonen gäller det att tjäna tid för att hinna i tid. Jag brukar borsta tänderna, sitta på toan och klia hunden samtidigt! Jag kallar det tidsoptimering, andra kallar det dumt... men jag skiter i andra! :) Kram Kix

  SvaraRadera
 6. Min Platttång används FLITIGT till att "stryka" med. fungerar Perfekt på skjortärmar och dyligkt.

  SvaraRadera