torsdag 6 maj 2010

700 maskrosor!

Det är så många jag har dragit upp de senaste två veckorna. Man får jobba i intervall, dels för att man inte hinner med mer än 300 efter jobbet innan det blir mörkt och dels för att det är så sabla jobbigt. Men snyggt blir det i alla fall =) Riktigt snyggt!

Det här inlägget är inte så intressant utan bilder, så vassegoda:

Gräsmatta utan maskrosor

Gräsmatta med maskrosor.

Skulle tippa på att jag har runt 300 maskrosor kvar. Sen måste jag rensa rabatter, klippa häcken, plantera blommor, sätta lökar, klippa gräset, gödsla, ströså nytt gräs, toppdressa (gräsmattejargong, jösses vad jag kan)...och det festliga med det här är att allt det här antagligen låter skitjobbigt i era öron men för mig är det här bara gött! Terapi för både kropp och själ. Aaaah =)

8 kommentarer:

 1. Önskar jag kunde känna så också, för mig är det mer som ett måste som ständigt hänger över mig ;-) Nej, så illa är det inte, jag gör bara det jag har lust med helt enkelt!

  SvaraRadera
 2. Jag, som bor i höghuslägenhet, tycker att det låter underbart... :)

  SvaraRadera
 3. Vi håller också på här hemma med vår trädgård. Sjukttråkigt men det är bra terapi i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det låter härligt! Bor i lägenhet, men längtar ut på landstället där jag får rensa ogräs dagarna i ända. :-) Hur mycket jag än jobbar därute så känner jag mig aldrig sliten.

  Vet inte hur det skulle vara att bo i hus och ha trädgården etc konstant, men för mig är det bra terapi.

  SvaraRadera
 5. men jösses, ni har ju sommar!! :)

  SvaraRadera
 6. Tjuuusigt! Är skitmysigt att höra om ditt trädgårdsarbete!

  SvaraRadera
 7. Jo då, känner igen det där med maskrosor. Väntar lite med att ta bort dem. Otroligt dumt, jag vet, men de är ganska fina att fota när de blommar. :)

  SvaraRadera
 8. Hej, tittade lite närmre på våran gräsmatta här hemma och hjälp vad det växer maskrosor...hur gör du för att ta bort dina, vore tacksam för tips!! Mvh Therese

  SvaraRadera