tisdag 1 september 2009

Stressbesök

Idag var min vän T och hälsade på. Det gjorde hon under förra ivf:en också. När jag var hemma en dag och tog det lugnt. Fast den här gången gick besöket i överljushastighet nästan. Så mycket nytt, så mycket bra. Så mycket på en gång helt enkelt.

T har fått jobb! Äntligen! Fan vad glad jag är, hon förtjänar verkligen lite lycka! Och nog piggar det upp mig också. Superstolt!

Så istället för vilo- och mys-stuga blev det snabblunch- och cv-skrivarstuga. Uppdatera CV för ett möjligt uppdrag. Skriv om till engelska. Ändra layout. Ät lite mat. Prata lite. Kolla upp synonymer. Ingen svengelska! Skynda skynda. Ingen film idag, nästa gång. Jag kan spara på den. Prata lite. Ät lite frukt. Hur går det med resan? Inte nu, måste skriva cv. Eller resa, jo, bra. Det blir nog av. Beror på. Stressa lite till. Snart klar. Måste sticka nu. Hejdå.

5 kommentarer:

 1. Hehe, ja det var ett riktigt stressbesök =) Hur mysig den första dagen än var så hoppas jag ändå att jag inte kommer kunna hälsa på dig nästa gång, såvida det inte är en lördag eller söndag...

  SvaraRadera
 2. Det hoppas jag verkligen också! =) Det är ju ett tag tills dess.

  Fast en lördag blir det inte för de har inte ÄP på lördagar på kliniken vilket jag lyckligt fick reda på när jag var apnervös över att jag kanske skulle missa möhippan.

  Söndagar vet jag inte...hmmm

  SvaraRadera
 3. Vi får se när det blir helt enkelt. Och ÄP-dagen tror jag inte du vill ha besök ändå, då verkar du mest behöva sova. Men även nästa gång tar du det väl lugnt i någon vecka efteråt, så kanske kan det bli en filmsöndag eller något ändå om inte A vill ha dig för sig själv =)

  SvaraRadera
 4. Jag kommer definitivt ta ledigt i minst en vecka efteråt. Kanske blir jag sjukledig i en vecka och jobbar sen hemifrån en vecka. Eller så tar jag tjänstledigt.

  Man "behöver" ingen vila på det sättet egentligen men det är så sjukt påfrestande för psyket att jag nog vill ha vila ändå.

  A har mig så ofta redan så jag vill minsann ha en filmsöndag med dig! Minst ;)

  SvaraRadera
 5. Man "behöver" kanske ingen vila, men om DU känner att DU behöver vila, så BEHÖVER du det! ;-)

  SvaraRadera