torsdag 24 september 2009

Genvägar

Trodde jag var hemlig. Trodde jag var safe. Trodde jag var en nål i en höstack som ingen skulle hitta.

Men datanörderiet till trots, så missade jag en genväg! En futtig liten skitgenväg från någon annas blogkommentar och poff man går från min "vanliga" blogg till min "hemliga" blogg. För jag, mitt ärkepucko, har båda bloggarna på samma konto. Fastän jag inte vill att någon som läser den ena ska läsa den andra. Framför allt inte åt det ena hållet! Pucko!

Vet inte hur många som hittade lönndörren till mitt liv, till mina hemligaste hemligheter. Men ok. Jag får lära mig att leva med vetskapen att vissa vet utan att jag vet att de vet. Nu är det i alla fall fixat. Genvägen är förseglad, problemet ur världen. Sluta älta för fan!

6 kommentarer:

 1. Jobbigt. Jag är livrädd för det där, framför allt åt ena hållet som du säger. Har bloggarna på separata konton och dubbelkollar noga innan jag skickar en kommentar vilken jag egentligen är inloggad på.
  Hoppas att det inte var många (eller alls någon) som klickade vidare.

  Jag är i alla fall glad att jag har hittat hit och kommer att lägga din blogg i mina favoriter.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, fy fan vad jag blev nervös där ett tag. Skönt att ha dem separat nu.

  Bara en (jag känner till) som letade sig hit och som var snäll nog att påpeka för mig att jag klantat mig så jag snabbt kunde fixa till problemet =)

  Så egentligen kan man säga att jag har varit duktig idag och delat med mig av mina erfarenheter till ytterligare en person =) Han är mycket snäll så nu känns det bara bra.

  SvaraRadera
 3. Tack så hjärtligt för kommentaren hos mig!
  Det är bra gjort att du startat en blogg där du kan skriva av dig. Det är en bra början. En del är anonyma och andra inte. Jag har också valt att vara anonym, även om det mer och mer känns som att jag kan släppa på det...snart..framöver.

  Hade ni några ägg i frysen efter ert andra ÄP?
  Kram!

  SvaraRadera
 4. =) Hej!

  Ja, det känns bra i alla fall. Skönt att ha ett ställe där man får vara hur ärlig man vill.

  Vi har ett ägg i frysen efter vårt första ÄP. Men det sparar vi på tills vi måste betala själva. Kändes vettigast att köra på med hela behandlingen när det fortfarande är gratis. =)

  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Då har jag en till blogg att slavfölja om tre veckor då när ni kör igång =)
  Vi ska ringa till sahlgrenska på måndag eller tisdag för att få reda på när vi starta om igen, det blir fördmodligen i november december någon gång.

  SvaraRadera
 6. Jajjemen! Här är vi alla varandras små slavar =)

  Trevligt att du hittade hit! Jag sitter som fastklistrad vid din blogg också! ;)

  SvaraRadera