måndag 28 september 2009

Ont i magen

I vänstra sidan dessutom. Fast högre upp. Tror jag. Det gör ganska ont. Väldigt lokalt.

Det kan väl inte bero på gårdagens aktivitet? Eller? Kanske bara ägglossningen som gör sig påmind. Fast vad jag vill minnas (detta har jag ju upplevt oerhört många gånger och är så gott som expert på det. Jag borde inte behöva minnas. Jag borde veta...men men) så molar det mest vi äl. I livmodertrakten. Och så lite till höger eller vänster beroende på vilken äggstock det gäller.

Kanske har jag ätit för lite idag? För lite havrefras till frukost och för lite soppa till lunch (som jag inte åt upp för den var apstark!!! Sen när är potatis & purjolöksoppa kryddad med curry och vansinnigt stark?). Tog faktiskt en fralla i eftermiddags också så jag borde inte vara så hungrig att jag får ont. Inte sådär på ena sidan i varje fall.

Och nu blir det ingen yoga heller som jag tänkte vara duktig med idag. Har gett upp det här med träning mellan ivf:erna eftersom det är så jobbigt att få upp träningsmotivationen (som oftast tar ett par veckor...) för att behöva sluta tvärt med den igen under en tillräckligt lång period för att tränings inte ska verka så himlans kul längre. Det enda som jag kommit fram till är ok att träna lite grann är Yoga. Lagom...inte så mycket fokus på tunga stånglyft och höga grodhopp, och lugnande för sinnet också.

1 kommentar:

  1. Ontet i magen gick över sen under kvällen. Skönt! Det känns också som att det tänker hålla sig borta.

    Undrar vad det var...

    SvaraRadera