torsdag 23 september 2010

Svullen, men inte så mycket

Kanske är det för att jag tagit Menopur istället för Gonal-f. Enligt läkaren är Menopur lite mildare. Kanske är det för att jag inte tänkt på det lika mycket den här gången. Kanske har jag inte mycket till ägg i magen. Eller kanske beror det på några kilos viktnedgång...Nu väger jag nästan som jag vägde när jag började turen med ivf-tåget. Heja mig, typ. Nåt får man försöka vara glad för...

ÄP imorgon alltså, klockan 8 ska vi vara på plats på nya kliniken. Har hört att där inte är lika mysigt vad gäller rum och så, men så länge de lyckas göra oss gravida så bryr jag mig inte så mycket faktiskt.

Räknar med alla era tummar igen, hoppas ni inte börjat ge upp. Förstår att det börjar bli tjatigt att vi aldrig lyckas. Sjunde gången gillt kanske? Kom igen nu, ge min en junibebis!!! Eller två =)

9 kommentarer:

 1. Jag känner mig mindre svullen än då jag gonal-f.
  Men jag har haft väldig hunger och sug då jag har hållt på att spraya.

  Hoppas och önskar ni ska få ert efterlängtade plus och få njuta av härliga sommar kvällar med bebis(ar) kram

  SvaraRadera
 2. Så klart jag håller tummarna! Det är absolut inte tjatigt, men jag vet hur jobbigt det måste vara för er.

  SvaraRadera
 3. har följt din fantastiska blogg länge..tack för den!! Du ska veta att du är så stark och jag kommer altid att hålla tummarna för dig/er!!! lycka till tjejen det är er tur nu!!!

  SvaraRadera
 4. Idag är det äntligen dags för äggplock. Jag skickar alla mina positiva tankar, min överskottsenergi och kärlek till er idag! Nu kör vi! Kramar!

  SvaraRadera
 5. Självklart hålls tummarna för er idag och flera månader framåt!

  SvaraRadera
 6. Det klart jag håller tummarna för dig fina Joanna!!! Nu jäklar ska det gååå!!! :) Lycka till och håller både tummar och tår :)
  Kram Nina

  SvaraRadera
 7. Håller alla tummar jag kan! Lycka till!

  SvaraRadera
 8. Håller såklart tummarna! Junibebisar låter hur fint som helst! : D

  SvaraRadera
 9. Håller allt jag har och hoppas på junibebisar! Lycka till!

  SvaraRadera