tisdag 14 september 2010

Barnlängtan och politik

Jag skriver vanligtvis inget om politik på bloggen men det här känns så pass angeläget att jag frångår mina politikbloggarregler :)

Barnlängtan är extra aktiva såhär i valtider och jag tycker det är viktigt att lyfta fram den här informationen eftersom den berör så många av oss som sitter fast i barnlöshetens träsk. Sen vet jag att det är många som inte är ofrivilligt barnlösa där ute som läser min blogg så om jag kan hjälpa till att sprida det här budskapet runt om i landet så känner jag att jag har gjort lite nytta.

Så gå in och kika lite om ni inte redan gjort det: Barnlängtans viktigaste frågor inför valet 2010.


3 kommentarer:

 1. Hade ingen aníng om 37 årsgränsen. OM vi skulle göra ett IVF till så måste detta alltså ske innan årsskiftet för oss. Och vad händer med de fyra vi har i frysen efter jag har fyllt 37?? Panik!

  SvaraRadera
 2. Pi: Inte jag heller. Det kanske är annorlunda om man redan gjort IVF tidigare? Om det är så som de skriver är det ju jättekonstigt att ni i så fall inte blivit informerade om det...

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kul att följa varandra. Vet inget om den korta metoden men ska bli spännande att följa. Vi gör vårat tredje och sista gratisförsök nu så lyckas vi inte denna gång så kommer jag nog att ha 1000 frågor till dig :)
  håller tummarna för er.
  Kram!

  SvaraRadera