måndag 13 september 2010

Livet är konstigt

För ett par är den här dagen den värsta nånsin, dagen då deras döde son ska födas, medan det för ett annat par äntligen tänts ett ljus i mörkret då de äntligen fått sitt efterlängtade plus.

Själv kan jag inte riktigt koncentrera mig på jobbet. Är mest ledsen.

Sitter och väntar på att ett konsultuppdrag ska trilla in och under tiden försöker jag att läsa jag en massa böcker och artiklar för att fräscha upp hjärnan och ge mig själv några aha-upplevelser.

Väntar på mensen. Kan vara så att den kommer idag, i så fall börjar jag med Menopur imorgon. Spännande och skönt att få vara igång igen. Det låter helt sicko att jag säger att jag är glad att jag äntligen ska få sticka nålar i magen, men det är så det blir när man levt med sorgen av ofrivillig barnlöshet ett tag.

Vi ska på 'konferens' med jobbet till helgen. Ska vara borta tors kväll-sön eftermiddag. Tors, fre och lördag ska jag ta psrutor på resande fot. Och det här är inga förifyllda lyxiga grejer utan såna som tar en kvart att blanda och trixa med. När jag under vårt första försök flög ner till Rom under sprutperioden hade jag med mig alla sprutor i handbagaget. Det gick jättebra och de frågade inte ens. Tror ni det går lika bra i Sverige eller ska jag ta med en lapp från läkaren för säkerhets skull?

11 kommentarer:

 1. Om jag vore du skulle jag se till att ha en lapp. För säkerhets skull!!

  Jag har läst samma som du, om Tonci och Tea. Så förfärligt och så mysigt. Att det äntligen går vägen! Att det kan skita sig så kapitalt. Känner mig inte så fräck idag jag heller... man blir så fruktansvärt påverkad!!

  SvaraRadera
 2. Åhh herregud vilken sak =( =( Och så ytteligt livet är.... Gud, vilken smärta.
  Man känner sig så liten ibland.

  SvaraRadera
 3. tA MED EN LAPP FÖR SÄKERHETS (oj, caps) skull! Man vet aldrig.

  SvaraRadera
 4. Hej där.
  Jag har inte sovit särskilt bra heller, tänkt på "Tonci" och hennes man...Deras öde...Jag kan inte fatta att det är sant, och längtar till jag får omfamna henne...=(.

  Jag hoppas att det går bra för dig med din resa och alla eventuella sprutor, och ja, jag tycker definitivt att du ska ta med ett papper från läkaren, då har du iallafall garderat dig.

  Ha en fin dag.
  kram

  SvaraRadera
 5. Ville bara säga tack för ditt grattis!

  SvaraRadera
 6. Lite läskigt är det nog eftersom jag också skall på "konferens" i helgen, tors-sön. Måste in på intranätet i morgon. Jag återkommer om jag finner dig där. :)

  SvaraRadera
 7. Jag har också tänkt på Toncis fruktansvärda öde idag, tur att Tea plussat så att man kunde glädjas över det.

  Hoppas resan (ta med lapp så du är säker!)blir bra trots sprutorna.

  SvaraRadera
 8. Jamendåså.. då jobbar vi på samma företag. Vi ses i helgen! :) Vill gärna träffa dig... Kram Kix

  SvaraRadera
 9. Oh, så roligt att få börja komma igång igen. Jag börjar bli jättesugen på att komma igång med vår IVF, men känner samtidigt att det är för mycket med skolan så det skulle nog aldrig bli bra.

  Om jag vore du skulle jag ta med mig en lapp gällande sprutorna...men jag är såndär nojjig person också:)

  Kram Lila

  SvaraRadera
 10. Kix: Världen är liten eller vad säger du? :) Vad knasigt det blev nu. Vi måste absolut träffas i helgen. Jag mailar dig.

  Alla ni andra: Japp, jag får nog fixa lapp med detsamma! :)

  SvaraRadera
 11. Nu har du fått mail tillbaka! :)

  SvaraRadera